2777
2789
عنوان

بچه ها جدی هدفتون از ازدواج چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 55 پست
حالا چرا جمع می‌بندی فداتشم اولین بار هست میبینم که شخصی هدف از ازدواج را اینقدر بی معنا تفسیر می‌کن ...

شما هم جمع بستی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چه ربطی به مجردها داشت مگه من از دنیای مجردها صحبت کردم ؟!من بخشی از اهداف آدم ها برای ازدواج را گفت ...

شما گفتید هدف از ازدواج "آرامش" و "ساخت دنیای قشنگه".

من پرسیدم چرا برای رسیدن به آرامش و ساخت دنیای قشنگ، چرا حتما یکی دیگه باهامون باشه؟ چرا تنهایی نمیشه این کار رو کرد؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه دوس داشتم با کسی ک عاشق همیم ازدواج کنیم هیچی رفتارا عاشقانه ک نیازا عاطفی و جنسی همو براورده کنیم دوتایی خش بگذرونیم بگیم بخندیم همدم هم باشیم تو مریضی و مشکلات بعد نی نی بیاریم ولی خب تا الان قسمت نبوده با دو نفر اشنا شدم هردوشون تو زرد از اب دراومدن ریدن ب رویاهام🤣

کاربری دست دو نفره دوستان

شما گفتید هدف از ازدواج "آرامش" و "ساخت دنیای قشنگه".من پرسیدم چرا برای رسیدن به آرامش و ساخت دنیای ...

برادر من شما کلا بی ربط از صحبت من بحث بیخود میکنید یکبار توضیح میدم لطفاً بفهمید ولاغیر دیگه ریپلای نزنید 

شخصی که ازدواج می‌کنه به این معنا نیست که در ایام مجردی طعم  آرامش را تجربه نکرده بوده و صرفاً هدف پر کردن خلاء هاش بوده باشه 

اما قطعاً زمانی که تصمیم به ازدواج میگیره برای شروع یک زندگی جدید وارد یک دنیای جدید تری میشه پس به دنبال آرامش بیشتر و ثبت لحظات شیرین تری هست 

به مثال زمانی که شما معلم هستید با حقوق پانزده تومان

عصر می‌رید اسنپ دلیلش چیه ؟

این هست که درآمد بیشتری داشته باشید پول بیشتری داشته باشید دلیل این نیست که شما بی پول بودید

شخصی که ازدواج میکنه هم  دلیل بر این نیست که آرامش نداشته یا توان مدیریت زندگی را نداشته اما به دنبال کسب تجربه و حال خوب بهتری هست به اتفاق یک همدم و همراه امن و درست چون همه ما آدم ها بطور خدادادی به جنس مخالف احتیاج داریم این یک غریزه طبیعی هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
نینی😂🍓🥲🥲

اگه فقط هدفت از ازدواج نینی باشه بعد یه مدت کوتاه پشیمون میشی!
ازدواج جنبه های خیییلی زیادی داره که قبل از بچه باید به اونا فکر کنی وگرنه ممکنه بچه دار بشی و فقط یه بچه با حال بد تحویل جامعه بدی!

دنبال روش‌های واقعی و علمی برای پوست و زیبایی بودم و کلی تحقیق کردم. همه‌شو تو اینجا جمع کردم: https://liyaarezoo.com/