2777
2789
عنوان

بچه ها جدی هدفتون از ازدواج چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 55 پست

اره دقیقا باید با کسی ازدواج کنی که بتونی درمورد تروما هایی که داری باهاش صحبت کنی راز هاتو بهش بگی از نگرانی هات بهش بگی از مشکلاتت بهش بگی درد دل کنی به این میگن همسر همراه همراز 

کسی کع نتونه از مشکلاتش به شوهرش بگه قطعا ازدواج نادرستی داشته

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شخصا آدمی بودم که از ازدواج خوشم‌ نمیومد هنوزم‌ هستم و معتقدم زیر ۳۰ نباید ازدواج کرد

ولی عاشق شدم

و به جز ازدواج راهی نبود واسه اینکه پیشش باشم و با هم بریم سفر و‌ آزادانه خوش بگذرونیم بدون استرس و گیر دادن خانواده

همین

اره دقیقا باید با کسی ازدواج کنی که بتونی درمورد تروما هایی که داری باهاش صحبت کنی راز هاتو بهش بگی ...

دقیقا

یه سریا همون اول میفهمن طرفشون درست نیست بازم میخوان باهاش ازدواج کنن

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

تاجایی که منم دیدم از چشم و هم چشمی بوده البته ک‌جمع نمیبندم 

ولی خب واقعا الان توی این بازه از زندگیم هدف من نیست

سنی هم ندارم چندماه دیگ میشم ۲۰ تازه 

الان هدفم نیست کلا بنظرم هدف من نمیتونه ازدواج باشه میتونه یه انتخاب باشه

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

هدفم از ازدواج رسیدن و تجربه زندگی با فرد مورد علاقم بود اینکه کنار هم بقیه عمرمونو زندگی کنیم و شادی هامونو و درد و رنج هامونم با هم شریک شیم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

منطقی نیست."آرامش" و "ساخت دنیای قشنگ" چرا حتما باید همراه با یه شخص دیگه باشه؟ چرا حتما باید جنس مخ ...

چه ربطی به مجردها داشت مگه من از دنیای مجردها صحبت کردم ؟!

من بخشی از اهداف آدم ها برای ازدواج را گفتم 

چی را با چی قاطی میکنید شما

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
تاجایی که منم دیدم از چشم و هم چشمی بوده البته ک‌جمع نمیبندم ولی خب واقعا الان توی این بازه از زندگی ...

دقیقا منم تا جایی که دیدم همین بوده

موافقم

درک کردن حرفای من نیاز به تفسیر قشنگ نیست ،یکم منطق میخواد جانماگه با شاخ و برگ دادن به حرفام حقیقت ...

متن اولیه شما با این متن مغایرت داره قشنگم 

و برمیگردیم به حرف من یعنی انتخاب درست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
درک کردن حرفای من نیاز به تفسیر قشنگ نیست ،یکم منطق میخواد جانماگه با شاخ و برگ دادن به حرفام حقیقت ...

متن اولیه شما با این متن مغایرت داره قشنگم 

و برمیگردیم به حرف من یعنی انتخاب درست 

بیشتر ببینید
متن اولیه شما با این متن مغایرت داره قشنگم و برمیگردیم به حرف من یعنی انتخاب درست

من چیزی که تو این چندسال از کاربرای نینی سایت دیدم و نوشتم

دیدگاه من از ازدواج نبود.