2777
2789

هربار بعد ی مدت پیداش میش میگه من تورو دوس دارم جوابشو چی بدم ی جواب خوب بین لطفا

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اهل دوسی نیسیهمه بعد دوسی ازدواج میکنن

چون شرایطشو ندارم شرایط بیرون رفتنو این چیزا ندارم خانوادمم سخت گیرن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید
چند وقته تو رابطه ای؟

رابطه خاصی ندارم باهاش اومد گفت من ازت خوشم میاد بهش گفتم من اهل دوستی نیستم اونم گفت قصدم دوستی نیست بیایکبار ازنزدیک همو ببینیم رفتیم همو دیدیم باز همون بعد ی مدت میاد همینو میگه 

بیشتر ببینید
من باشم تمومش میکنم یک بار باهاش صحبت کن اگه درست شد ادامه بده، اگه نه تموم کن بره تکلیفتو خودت روشن ...

میش بگی چی‌بهش بگم که نه ناراحت بش حرفمو هم زده باشم

بیشتر ببینید
میش بگی چی‌بهش بگم که نه ناراحت بش حرفمو هم زده باشم

بگو من شرایطم اینجوریه، اگه میتونی و برات ممکنه بمون، نه اینکه هی بری بعد یه مدت پیدات بشه بگی دوست دارم 

اگه نه یک بار برای همیشه تمومش کنیم 

منظورت اینه که اهل ازدواج نی؟یکی از اینا تو زندگیم بود عین انگل بعد از دو سال پرتش کردم بیرون الان د ...

نمبدونم خودش میگه قصدم ازدواج ولی پا جلو نمیزاره

بیشتر ببینید
نمبدونم خودش میگه قصدم ازدواج ولی پا جلو نمیزاره

بببین بخدا این تجربه منه توی دو سال

منم دقیقا عین تو بودم خانوادم اینقدر حساس بودن که نمیزاشتن حتی پامو از خونه بزارم بیرون ولی من باهمه ی این شرایط باهاش موندم

تهش بهم گفت مگه من مجبورت کردم

اینو بزار دم در اشغالی ببره