2777
2789
عنوان

بیاید ببینید پوستم چ خوب شدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 111 پست
ایطور گفتم بلکه بخودش بیاد بزاره😂

😂😂😂😂

دست پیش گرفتی

سلاااام😎حالا که تا اینحا اومدی یه لبخند بزن😁لطفا هرجا که منو دیدین بهم انرژی مثبت بدین💞شود کوه آهن چو دریای آب     اگر بشنود نام افراسیاااااب😁

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کردی؟ لبتم ژل زدی بینی عمل ابرو میکرو 🥲چقد خوبه به خودت می‌رسی

شاید باورت نشه ولی هیشکدوم ازینایی ک گفتیو انجام ندادم فقط چندسال پیش چون ابروهام تاج نداشت تاجشونو میکرو کردم ک اونم کلاا پاک شده دیگه .ن لبمو ژل زدم ن بینی عمل کردم☹️

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌

چکارکردی

روتین پوستی

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌

چقدر پوستت خوبهمن اگزما دارم پوستم نابود شده

من جدیدا خوب شده جوش میزدم قبلاا 

ماشالله عزیزم این بدون فیلت ر بود عالیه ماشالله

ایران مقتدر( منهای آقاها و آقازاده های دزدش)😍🇮🇷خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید
ماشالله عزیزم این بدون فیلت ر بود عالیه ماشالله

مررسی قشنگم گذاشتم بگم شماهم روتین پوستی استفاده کنید بنظرم خیلی تاثیر داره

روتینت چیه عزیزم

فقط ی میسلار . مرطوب کننده و ضد افتاب

بعد بچها من اصلااا  ژل شستشو استفاده نمیکنم بنظرم خوب نیست زیاد .. ارایشمو با شامپو صحت میشورم😂😂😂😂 یعنی خداشاهده انقددد خوبه ک‌حدو حساب نداره  اگه جز اون با چیز دیگه ای  بشورم جوش‌میزنم😂😂☹️