2777
2789

پشمام ریخته بچه ها

اکثرتون من رو میشناسین.۲۴ سالمه و خاستگارم ک میمردم براش ۳۹ بود

اول عید با وقاحت خبر داد دارم با یکی دیگه اشنا میشم و دوسش دارم و...

من گاهی برای اروم شدن دلم پروفایلای کارما و انتقام میذارم و اینم حرصش میگیره😐

دیشب اومد گف ببین انقد منو نفرین نکن و فکر نکن زندگیتو خراب کردم،اگه مستحق باشم خدا خوپش ازم انتقام میگیره و تو هم قبل از رل زدن من با یکی دیگه هم لایف استایلی نداشتی و ورزش و بیرون رفتن و مسافرتت به راه نبود که الان زندگیت مختل شده باشه😐💔

گفتم همین مونده تو لایف استایل من رو مسخره کنی!!بعدم من با یه مشکلاتی از جمله سرطان خانواده و افسردگی مادرم دست و پنجه نرم میکردم که فالورای در و داف و پولدارت که همیشه باشگاه و کافه ان توی خوابشونم نمیبینم ک منو مقایسه میکنی!! گف نه مقایسه نکردم و تو حرفمو نمیفهمی😐

بهش گفتم من هرچی بودم بازم برای تو صد خودمو میذاشتم و تورو میخندوندم...ولی تهش چشمش همون دخترای شاد بی درد رو گرفت🙂🙂منی ک حتی عکسم از خودم نمیگیرم انقد مشکلات هوار شده بود سرم

عمل دماغ هم خیلی دوس داشت و میگف عمل کن ولی انقد مشکلات داشتم ک دماغ پیشش هیچ بود،حتی خودشم میخواست عمل کنه😅

.

عین خاله زنک ها اینجور دخترایی که همش کافه و مسافرت مجردی ان رو فالو کرده بود و دید میزد...حتی دخترایی ک ازش ۲۰ سال کوچکترن رو بهشون ریکوئست داده بود😐😐اونوقت واسه ما مغرور شده بود😐😐

.

اینستا فالوم نداره و تلگرامم چت رو پاک کردم و چک نمیکنه و حتی انگیزه ندارم برعکسشو بهش ثابت کنم و شروع کنم ب ادایی شدن...

کلا هیچ جوره ب چشمش نمیومدم..

.

ببخشید تکراریه دلم گرفته و به حرفاتون نیاز دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو هنوز درگیر این پسری ؟؟ اون فقط ی پسریه ک براش حتی فرقی نمیکنه طرف ۲۰ سالشه ۴۰ سالشه ی داف میخاد ک پز بده و باهاش چرخ بزنه اخرم عین ی دسمال بندازش ی گوشه

ولش کن بره من پارسالم بهت گفتم این پسر اصلا نرمال نیس رابطه  رو تموم کن ولش کن . بازم ادامه دادی

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دوست داری حرفهای تکراری بشنوی الان همه میان میگن وای چه بهتر حیف تو نیست قدر خودتو بدون و حرفهای دهن پر کن 

ولی واقعیت اینکه گاهی اونی که تو دوسش داری تورو نمیخاد و یا برعکس..

دنبال کسی باش حداقل ی ذره همدیگه رو دوست داشته باشید تعادل باشه .خودتو اذیت نکن 

دوست نداشتن که گناه نیست 

خوب شد ک شناختیش و خوب شد ک همین جا بهم خورد . چی بود این بدردت نمی‌خورد .نگران نباش . ان شاءاللع یه آدمی ک لیاقتت رو داشته باشه سرراهت قرار میگیره 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

چقدر بی اعتما به نفسی اینقدر توضیح دادی به کسی که اینجور پرتت کرد بیرون از زندگیش؟؟

پروفایل براش میزاری؟؟

عزت نفست کجا رفته

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

این دیگه چجورشه.. هم ازت بزرگتره هم طاقچه بالا میذاره هم میگه با یکی دیگه اشنا شدم و دوسش دارم؟؟؟ حوالش کن به همون نفر جدید

کلا بنظرمن هروقت طرف مقابل خواست بره بهش بگو راه باز جاده دراز.. غیر از این بگی فکرمیکنه چهههه خبببرررره و چه تحفه ایه

بیخیال. یکم بگذره فراموش میکنی.. تازه خوشحالم میشی که از دستش نجات پیدا کردی

اون باید از خداش میبود که با ۱۵ سال اختلاف سنی یه زن جوون نصیبش بشه.. نه که تو از موضع ضعف حرف بزنی..