2777
2789
عنوان

تینا بلاگر با دوتا خواهرش مردن

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 66 پست
یاعلی پرف و امضا چی میگه شما چی میگی💚خدا قوت🙏

چه ربطی داره عزیزم

ی کاربر دیگ منظور منو متوجه شد 

ضمن اینکه واقعا من چد سالی هست به لطف برنامه زندگی پس از زندگی واقعا مرگ رو مثل سفر میدونم و واقعا افسوس ندارم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟؟؟ چقد زیبا بودن خدا رحمتشون کنه

سلامت باشی عزیزم🌹🌹🌹

چقدر برای آینده برنامه داشته با برنامه‌ریزی پیش می‌رفت یهویی همون شب احیای بیست و یکم ماه مبارک رفیقم بهم زنگ زد و گفت فاطیما تموم کرده اولش که فکر کردیم خودکشی کرده چون همه همین حرفو زده دیگه بعدش معلوم شد نه ایست قلبی بوده🖤

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️       یک مردی در سایت به هیچ وجه روی کامنت‌های من ریپلای نزنه 🙏🙏🙏

ینی چی یه توضیح میدین منم از دیشبه ترس دارم بابتش

ترموکوپل داره یعنی اتومات شعله خاموش شه گاز قطع میشه اما نشتی جوابگو نیس باید جلوی نشتی گرفته شه سازمان نظام مهندسی اصلا ابگرمکن در فضای بسته رو ممنوع کرده حتما باید در ارتباط با فضای ازاد باشه مثل نصب رو تراس 

خدایا بخاطر تموم خوبیا شکرت🙏💕

سلامت باشی عزیزم🌹🌹🌹چقدر برای آینده برنامه داشته با برنامه‌ریزی پیش می‌رفت یهویی همون شب احیای بیس ...

الان رفتم پیجشو دیدم 

حیف اینهمه زیبایی که رفت زیر خاک با خودش کلی امیدو ارزو هم برد 

خدا اون دنیا خوشحالش کنه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

ترموکوپل داره یعنی اتومات شعله خاموش شه گاز قطع میشه اما نشتی جوابگو نیس باید جلوی نشتی گرفته شه ساز ...

خب یه سری خونه ها تراس ندارن چجوری بفهمیم نشتی داره ک جلوشو بگیریم؟

الان رفتم پیجشو دیدم حیف اینهمه زیبایی که رفت زیر خاک با خودش کلی امیدو ارزو هم برد خدا اون دنیا خوش ...

فدات بشم عزیزم ممنون از دعای زیبات🌹🌹🌹

آخرین استوریشو که توی پیجشه فکر کنم که ۸ ساعت قبل از فوتش گذاشته بود و دیگه بعد اون دیگه از پیشمون رفت

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️       یک مردی در سایت به هیچ وجه روی کامنت‌های من ریپلای نزنه 🙏🙏🙏

فدات بشم عزیزم ممنون از دعای زیبات🌹🌹🌹 آخرین استوریشو که توی پیجشه فکر کنم که ۸ ساعت قبل از فوتش گ ...

تازه فوت شدن ؟ براشون فاتحه میخونم هعی

تازه فوت شدن ؟ براشون فاتحه میخونم هعی

نه اوایل فروردین ماه فوت شدن از همون شب احیای بیست و یکم ماه مبارک 

ممنون عزیزم🌹🌹🌹

برگرده انشالله خیرش به خودتون

نباید این بلاگرها را دنبال کرداول که خیلی اثر داره رو زندگیدوم فقط قسمت خوب زندگیشون را نشون میدن پش ...

خیییلی هاشونم خیر نمیبینن از زندگیشون

چون پیج دروغ و کلاهبرداری معرفی میکنن

آه و نفرین بقیه میگیردشون

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیشتر ببینید
یه بلاگر دیگه چند روز پیش دختر ۷سالش فوت کرد من چقدر غصه اش میخوردم دیشب پیجش دیدم داشت تبلیغات استو ...

اره سارا رو میگی منم دیدم تعجب کردم 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
نه اوایل فروردین ماه فوت شدن از همون شب احیای بیست و یکم ماه مبارک ممنون عزیزم🌹🌹🌹 برگرده انشالله ...

قرونت برم عزیزم 

تنتون سلامت باشه 

هیچوقت درک نکردم کسایی که بلاگرارو دنبال میکنن مثلا چه اهمیتی داره صبحونه چی خوردن ،مسافرت کجارفتن و ....

محتواهای پوچ و زندگی شخصی پوشالی!

البته جزپیجایی که تخصص دارند و دارند یه چیزواموزش میدن

خب یه سری خونه ها تراس ندارن چجوری بفهمیم نشتی داره ک جلوشو بگیریم؟

ی مقدار ریکا با اب مخلوط کنید رقیق شه بعد بریزید ازمحل اتصال شیلنگ گاز تا انتها ی شیلنگ و محل بست لوله اونوقت اگر حباب زد و کف کرد مشخصه نشتی داره دستتونم می تونید کف بزنید بکشید رو شیلنگ اگر کف ها فوران و تغییر کرد مشخصه نشتی داره

خدایا بخاطر تموم خوبیا شکرت🙏💕