بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر برای آینده برنامه داشته با برنامهریزی پیش میرفت یهویی همون شب احیای بیست و یکم ماه مبارک رفیقم بهم زنگ زد و گفت فاطیما تموم کرده اولش که فکر کردیم خودکشی کرده چون همه همین حرفو زده دیگه بعدش معلوم شد نه ایست قلبی بوده🖤
🧜♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜♂️ یک مردی در سایت به هیچ وجه روی کامنتهای من ریپلای نزنه 🙏🙏🙏
ترموکوپل داره یعنی اتومات شعله خاموش شه گاز قطع میشه اما نشتی جوابگو نیس باید جلوی نشتی گرفته شه سازمان نظام مهندسی اصلا ابگرمکن در فضای بسته رو ممنوع کرده حتما باید در ارتباط با فضای ازاد باشه مثل نصب رو تراس
نباید این بلاگرها را دنبال کرداول که خیلی اثر داره رو زندگیدوم فقط قسمت خوب زندگیشون را نشون میدن پش ...
خیییلی هاشونم خیر نمیبینن از زندگیشون
چون پیج دروغ و کلاهبرداری معرفی میکنن
آه و نفرین بقیه میگیردشون
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
ی مقدار ریکا با اب مخلوط کنید رقیق شه بعد بریزید ازمحل اتصال شیلنگ گاز تا انتها ی شیلنگ و محل بست لوله اونوقت اگر حباب زد و کف کرد مشخصه نشتی داره دستتونم می تونید کف بزنید بکشید رو شیلنگ اگر کف ها فوران و تغییر کرد مشخصه نشتی داره