2777
2789

چن روز پیش  دخترم داشت نق میزد گفتم‌چته مامان اینقدر نق میزنی یهو مادرشوهرم گفت چیکارش داری اینجوری باهاش حرف میزنی گفتم مگه چی گفتم بچه امه شاید یه وقتیم خسته بشم هزاربار قربون صدقه اش برم یه بارم اعتراض کنم بهش مگه شما کمکم میگیرینش ؟  دیدم گفت چقدر زبون داری آدمو میخوری !! شلوارمونو میکنی بی ابرویی  

منم گفتم باشه همه اینا درسته دیدم شروع کرد گفت انگار خیلی پری خونوادت هی میان میشینن پرت میکنن تو یه کاری کرد با پسرم ک چشم نداره بهم بندازه منم دیدم داره زیاده روی میکنه و هی دروغ رو دروغ میذاره گفتم الان زنگ میزنم شوهرم بیاد اومد بحث بالا گرفت حالا شوهرم امشب میگفت بریم خونشون گفتم من عمرااا بیام گفت دعوتشون کنم گفتم بااین همه توهین و دروغی که بهمون بست و فحشایی که دادم برا همیشه حذفش کردم دیدم گفت دلش برا دخترموم تنگ شده ما تویه ساختمونیم‌مادرشوهرم روزی ۳ بارررر میومد ازاون روز نیومده باید چیکارکنم 

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه شوهرت پشتت بوده

شوهرم طرف هیچیکدوم نبود فقط سکوت کرده بود اصلا پشت‌من  درنیومد اون موقعه

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
بیشتر ببینید
برو اگه زندگیتو میخای من نذاشتم بیان الان دارم جدا میشم

براچی

بیشتر ببینید
نرو.بزار ادم شه ،بذا شخصیتت ارزش قائل شو

اره گفتم  کسی که بهش بی احترامی شده منم 

بیشتر ببینید

نباید توقع کمک داشته باشی

بچه شماست مسئولیتشم با شماست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
اره گفتم کسی که بهش بی احترامی شده منم

.

من ادم کینه ای هستم اگه یکی باهام این کارو کنه ا1لن دیگه نگاشم نمیکنم،اون باید بیاد خونت از دلت دربیاره نرو اون بخاطر دخترتم ک شده میاد صبر کن

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترتون بده با خودش ببره مامانش ببینتش در مورد رفتن شما هم بگو من حرفامو نتونستم فعلا هضم کنم بهم مهلت بده تا یمدت اصلا حرف اومدن منو نزن 

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
برو اگه زندگیتو میخای من نذاشتم بیان الان دارم جدا میشم

چه مهربونی که از تجربه خودت گفتی و راهنماییش کردی که انشاا...به مشکل برنخوره.

شما که اینقدر مهربونی و معلومه زندگیت رو دوست داری نمیتونی برگردی و جدا نشی؟مشکلت قابل حل نیست؟