2777
2789

تمام علایق و استعدادای خودمو گذاشتم کنار و چسبیدم به پرستیژ کاری دندون پزشکی !!!

بااین میزان کمال گرا بودنم فکرمیکنم هیچی نشم..

همش باخودم میگم فقط دندون فقط دندون  .بعد میشینم درس میخونم (غالبا تمرکزم ندارم)باخودم میگم وای نمیشه، دندون نمیشه، خیلی کم خوندم بعدم کلا ناامید و افسرده میشم و یه مدتی کلا درس نمیخونم...

الان بیست سالمه و همش حس میکنم صفرم همش میشینم وحسرت میخورم به اونایی که میرن دانشگاه (هر رشته ای)  ...آخه یکی نیست بگه تو که از خون میترسی ، زخم میبینی حالت بهم میخوره، دوست داری مهاجرت کنی و زودتر از ایران بری  واقعا تورو چه به دندون و پزشکی؟ ! اونم فقط چون کلاس داره و حقوق بالا ...

من هوش و استعدادم  و علاقم در زمینه کامپیوتر بی نهایته واقعا پشیمونم چرا نیفتادم دنبالش ...

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

اگه دختر خودتون اینجوری بود چجوری راهنماییش میکردید؟

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همش چسبیدم به فرهنگیان چون حس میکنم ته هیچکدوم از رشته ها هیچی نیس البته تو انسانی منظورمه باور میکنی سه سال کنکور دادم رفتم روانشناسی آزاد بعد کنارش پارسال کنکور دادم قبول نشدم دوباره امسالم میخوام کنکور بدم مامانم میگه دیگه فکر نکنم آدم به احمقی تو پیدا شه🤦‍♀️🤦‍♀️

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

چقدر امضاتو درک میکنم بارها حس ادمیو داشتم که روی نکه چوپ بین موج ها رها شده بلاتکلیف وسرگردون

سلام عزیز ببین شما اگه واقعا به دندون علاقه دارین حتما ادامه بدین به هیچی فک نکن چون هر سنی این رشته رو قبول بشی ارزششو داره ولی اگه فقط برای پز و پول میخوای بری همچین رشته ای قبول هم بشی سخته برات که ادامه بدی 

حرف اخرم اینه کلا علاقه تو دنبال کن اگه کامپیوتر اوکی برو مدرک اونو بگیر دیر نیس هیچوقت .

منم همش چسبیدم به فرهنگیان چون حس میکنم ته هیچکدوم از رشته ها هیچی نیس البته تو انسانی منظورمه باور ...

هعی 😖 منم همش فکرمیکنم هیچ کدوم از رشته های تجربی جز دندون و پزشکی خوب نیستن..

الان خیلی پشیمونم ای کاش میرفتم ریاضی   مهندسی کامپیوتر میخوندم😖

برعکس از دندون بدم میاد

عاشق پزشکی و دارو هستم

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید
سلام عزیز ببین شما اگه واقعا به دندون علاقه دارین حتما ادامه بدین به هیچی فک نکن چون هر سنی این رشته ...

علاقه که ... نمیدونم همش حس میکنم دیره  اوایل خیلی دوست داشتم هرچی میگذره از علاقم بهش پشیمون میشم 

درصد خییلی خییییلی خییییییلی کمی دندون قبول میشن این یه حقیقتهبهتره تمرکزتو بزاری رو هدفای معقول تر ...

مگه دندون  چیه که معقول و قابل دسترس نباشه؟😐

میدونم تلاش خیلی زیاد میخواد و اراده آهنی ، ولی جوری که شما میگید انگار فقط آدم فضاییا میتونن دندون قبول شن😂  

هعی 😖 منم همش فکرمیکنم هیچ کدوم از رشته های تجربی جز دندون و پزشکی خوب نیستن..الان خیلی پشیمونم ای ...

کاش منم از اول تجربی نبودم خیلی مسخرست فکر کن 3 4 سال کنکور تجربی بدی بری رشته آزاد بدون کنکور بعد بشینی انسانی یدی واسه فرهنگیان اگه از اول رفته بودن انسانی آنقدر کمال‌گرا نبودم الان آنقدر معلق نبودم منم تا سال دو سه میگفتم فقط دندون هیی مدرسه تیزهوشان نمیذاشت به چیزی جز اینا فکر کنیم 

علاقه که ... نمیدونم همش حس میکنم دیره اوایل خیلی دوست داشتم هرچی میگذره از علاقم بهش پشیمون میشم

شما سنی ندارین آینده رو دریاب هرچی زودتر هدفتو تعیین کن که حداقل آینده هم از دست ندی

ولی چیزی که دوس داریو دنبال کن چون اگه ازش بگذری هر کار دیگه ای هم انجام بدی باز حسرت اونو میخوری .