2777
2789
عنوان

وای یادخاطره بدی که براکثیفی خونه توداغ یادم افتادبدنم مورمورشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 46 پست

بااجازه استاتر 

ختم قرائت سوره مبارکه حشر  به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه میخواهیم چهل نفر با هم، امروز نفری یه بار سوره حشر  را قرائت کنیم

ازهمین الان تا نیمه شب فرصت قرائت هست

هرکس مایله که در این ختم سهیم باشه، لطفا لایک کنه التماس دعا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بالاخره یجوری باید می گفتن اینجا هتل نیست

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
خوب راضی نبوده دیگه نرو اونم اومد دعوت نکن

نه بابا فکر نکنم

بعضیا مدلشون اینه

خواهرشوهرمنم همیشه گوشه حمومشون پوشک کثیف بچش بود.حموم بو گند میداد

بعد که اومده بود خونه مادرشوهرم .اونجا هم همینکارو میکرد

خونه دایی شوهر رفتین موندین؟فکر کنم اینجوری میخواسته نارضایتیشو نشون بده

خونه ما هم میان میمونن چند روز  بچه های خواهرشوهرم

بار آخری یه جوری داغ رو دلم گذاشتن کلا دیگه نه میرم نه میذارم که بیان اگه شوهرمم بخواد بیان من خونه رو براشون خالی میکنم خودم میرم شهرمون

تاپیک آخرم همین موضوعه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خواهر شوهر من بعد 4سال رفتم بری اولین بار خونش از 1ماه قبلشم میدونست میریم خونه پر خاک پر تار عنکبوت هزار تا عنکبوت به در و دیوار چسبیده بود شبا از ترس خوابم نمی‌برد رو بند لباسش هزارتا لباس گذاشته بود از غذاهاشم نگم برات ک یه دیس کوچولو ماکارونی شفته خالی کوفته خیلی سایز کوچک بدون رب ونمک وادویه زرد زرد🤢🤢

اره شهردیگه بودبیخودمیکردناراضی باشه هرموقع میاددوباردعوتش میکنم بهترین پذیرایی 😄

ما هم یه شهر دیگه ایم اما خودم و شوهرم دو تا بچه کوچیک

اونا ۳ خانواده اند مجموعا ۱۱ نفرن

تازه کمه کم ۳ روز میمونن اینا باهم یکیه؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه بابا فکر نکنمبعضیا مدلشون اینهخواهرشوهرمنم همیشه گوشه حمومشون پوشک کثیف بچش بود.حموم بو گند میداد ...

ای ای من به شخصه خودم خونه همچین آدمی اصلا نمیرم،والا ماهم بچه پوشکی داشتیم پس چرا از اینکارا نکردیم

بلندترین فریاد من سکوت من است...