2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده خبری نیس ازش

380 بازدید | 21 پست

دیشب گفتم چیکار میکنی انقد جواب پیام دیر میدی گفت خوابم میگیره

یهو زنگ زدم بش درحال مکالمه بود فورب جواب داد دستپاچه بود گفت دوستم بود گفتم خب چرا میگی خوابم میگرف بگو با دوستم میحرفیدم گف یهو زنگ زد خب

بعد گفتم اسکرین بفرس اسکرین فرستاده تماسه دوستش از بیست دیقه قبل از اون ساعتی که اشغال بود بعدشم تماسو اون نزده این زده

انگار مثلا اون وسط یه مکالمه ای پاک شده

میگم خب این که مال قبله اون ساعته میگه خب اره من فک کردم اون موقع زنگ زدی اشغال بودم

خلاصه هزاربار حرفشو عوض کرد

گفتم هزار بار حرف عوض کردی اسکرینه اصلا نمیخونه 

میگه آره هرچی بیخیال میشی یانه 

گفتم تا من و قانع نکردی  راستشو نگی به من زنگ نزن گفت خدافظ از صب نیس..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اصلا نه بهش مسیج بده نه کال فقط منتظر باش با این نمیشه ثابت کرد و زود ماسمالیش می‌کنه صبح کن ازش آتو بگیر طوری که نتونه دربره

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

می‌دونی چی شد ؟ دوستم نامزد عقدی بودن گفت یه پیام برای شوهرش اومد نگو قبلا دوس دختره نامزدش بود ... حالا پسره زیر بار نرفت یا هرچی همون روز نمی‌دونم شهادت کی بود ، بهش گفته بود واگذارت به این روز اگه ذره ای کم و زیاد بگی