2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون دوستم بهم حسادت می‌کنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به حست اعتماد کن اینجور افراد از روی حسادت سعی میکنن تو جمع طرف مقابل بکشن پایین کوچیک کنن که خودشون ...

دقیقا فقط میخاست من ضایع کنه وگرنه لنز من آنقدر طبیعی رنگ چشم خودمه ک مامانمم نفهمیده تاحالا.فقط ب این عجوزه خودم قبلا گفتم میخام بخرم این رنگ رو کاش نمیگفتم

هیچکدوم حسادت نبود فقط شوخ طبع از نوع نابلدش احتمالا متولد بهمن ماه باشه دوستت

مرداد

اگ ی بار بود اره 

همیشه تو جمع همین مدلیه 

فک کن بینیم تازه عمل کرده بودم یکدفعه نگفت مبارک باش همش ایراد می‌گرفت می‌گفت تغییر نکردی در حالی ک خیلی خوشگل شده بینیم همه میگن

این آدم اگ حسود نیست پس چیه؟؟؟؟؟

پس جلو بقیه اینجوری بگه چ لزومی دارهبا صدا بلند ک بقیه بشنون

به احتمال زیاد یک آدم کنترل گر هست 

آدم های کنترل گر سراسر انرزی منفی... 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

مرداداگ ی بار بود اره همیشه تو جمع همین مدلیه فک کن بینیم تازه عمل کرده بودم یکدفعه نگفت مبارک باش ه ...

با این توصیف شاید حسادت هم باشه

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

حالا اسی یه سوال دارم..چرا لنز هم رنگ چشمات میذاری؟؟لنز طبی هست؟؟ چون معمولا لنز اگه رنگی باشه یه رن ...

میخام فقط ی برق خاصی بده ب چشام و صورتم بازتر کنه بعدشم همش چشممه طبیه همین وگرنه دنبال جلب توجه بودم رنگی میذاشتم 

خب تو هم میگفتی کلاه گیس چتری تو هم خیلی طبیعیه بعضیا تونو میبینم فک میکنم لالید زبون ندارید

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
خب تو هم میگفتی کلاه گیس چتری تو هم خیلی طبیعیه بعضیا تونو میبینم فک میکنم لالید زبون ندارید

آخه من نمیخام عین خودش بیشعور باشم .بعد دختر بی چاک دهنیه کلی رازامو می‌دونه نمیخام در بیفتم باش با سیاست کنارش میذارم