2777
2789
عنوان

بیاین از تجربه ی چیزایی که بهتون حس خوبی میده بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 113 پست
ماه مهر اون بوی خاک ک بارون زده بهش رنگ برگا یاد دوران مدرسه. یادش بخیر

وایی عاشق بوی خاک بارون زدم یعنی دیوونه وار دوستش دارم مست میشم باهاش

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشستن کنار دریا شب باشه و صدای موج ها بیاد

آتیشم روشن باشه.😍😍

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

باقاشق بخوری بپاچه روت آباش

دقیقاااا.😂😂👌🏻👌🏻

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

اگه میخای حس خوب و تجربه کنی و از تاپیکت ملومه خیلی آدم با لول ای هستینتو اپلیکیشن کست پاد /پادکست ا ...

ممنونم عزیزم که گفتی...باشه حتماً گوش می کنم...ممنون.❤️❤️

حس خوب وقتی یه مرغ حنایی تپل ببینی بغلت بگیریش بچلونیش رونای پاشو ماچ کنی 🤣😂😂😂😍 من عاشق مرغ وخروسام دلم میخاس حنا دختری درمزرعه بودم 🤣

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

حس خوبم وقتیه که رشد دخترم طبیعی بشه خیلی کوچولو مونده

معلم عزیز در مورد مسائل شغلیت ، تو رو به مقدساتت تاپیک نزن...نزن...نزن...میدونی وقتی تاپیک میزنی چی میشه؟...من بهت میگم...تو این فضای ضد معلم، یکسری میان و توهین میکنن..من بشخصه حلالت نمیکنم

بیشتر ببینید
بخدا دیشب داشتم به این فکر میکردم که تا ۵ ماه پیش حداقل به این فکر میکردم دلم میخواد برم یه بستنی بخ ...

زندگی واقعاً هیچه...همین امشب از خونه ی مادرشوهرم داشتیم میومدیم...بعد در یه خونه ای یه خانواده ای نشسته بودن معلوم بود یکی تو اون خونه امشب فوت شده خیلی ناراحت و مضطرب بودن و تو سر و صورتشون می زدن...شوهرم گفت ببین تهش اینه تو یه روز یا یه شب به این جا ختم میشه...منم گاهی اوقات زندگی رو مسخره و کسل کننده می دونم...گاهی اوقات هم می بینم نه دل خوشی بزرگ شاید نباشه اما کوچیک هست...نباشه هم میشه درستش کرد...زندگی همینه باید قبول کنیم و پی اتفاق خاص نگردیم...دوباره برگرد به روالی که دوست داشتی بستنی بخوری و تو فکرش بودی چون زندگی همونه.