2777
2789
عنوان

بیاین از تجربه ی چیزایی که بهتون حس خوبی میده بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 113 پست
عزیزم میشه درخداست دوستیمو قبول کنی؟

قبول کردم گلم،،شرمنده الان تازه تونستم سایت بیام.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

وای بارداری خیلی سخته.‌‌..تجربه کردم خیلی آدم اذیت میشه...انشالله به سلامتی کوچولوت رو بغل بگیری.😍� ...

مرسی خوشگلممم جدی ماه چند برات سختتر بود 

من اول ماه  ۶ ام هنوز ولی هم کمردرد شدم هم تکون بچه کلا ازاول بارداریم حس نمیکنم همه ازم میپرسن بچه تکون میخوره حسش کردی میگم ن هنوز 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخرین امتحان خرداد و بیای خونه گوجه سبز و هندونه خنک بخوری بهترین حس دنیا بود. بهترین لذت دنیارو داش ...

حیف که گذشت.😔😔

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

مرسی خوشگلممم جدی ماه چند برات سختتر بود من اول ماه ۶ ام هنوز ولی هم کمردرد شدم هم تکون بچه کلا ازا ...

برای من دوقلو بودن تا ۵ ماه که حالت تهوع و ویارم نابودم کرد...بعد اونم سنگین شده بودم...کسلی...حس این که نمی تونم کارامو مثل قبل انجام بدم...استرس بارداری و...

جفت قدامی میگن دیرتر حس میشه از هفته ی ۲۲/۲۳ دیگه حسش می کنی.

برای من دوقلو بودن تا ۵ ماه که حالت تهوع و ویارم نابودم کرد...بعد اونم سنگین شده بودم...کسلی...حس ای ...

اخ اخ دقیقااا کلافگی واینارو منم دارم  دوقلو ماشالاخداحفظشون کنه 

آره جفتم قدامیه ولی هفته ۲۲ ام و حس نکردم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

اخ اخ دقیقااا کلافگی واینارو منم دارم دوقلو ماشالاخداحفظشون کنه آره جفتم قدامیه ولی هفته ۲۲ ام و حس ...

خیلی سخته...انشالله به سلامتی برات بگذره...ممنون عزیزم...خدا کوچولوت رو حفظ کنه.😍😍

دیگه کم کم حس می کنی جفت قدامی یه کم دیرتر حرکات جنین حس میشه.

سلام عزیزم حساسیت به گلوتن داشتی یبوست میشدی؟یا اسهال؟

سلام...نه عزیزم هیچ کدوم رو نداشتم...من وزنم شدید کم شده بود...اشتها نداشتم...وزنم بالا نمی رفت...ناخنام و موهام رشدشون متوقف شده بود...شکم درد و ورم شکم داشتم که به حساسیت شک کردم...البته میکروب معده هم داشتم.

سلام...نه عزیزم هیچ کدوم رو نداشتم...من وزنم شدید کم شده بود...اشتها نداشتم...وزنم بالا نمی رفت...نا ...

منم مشکلم بیرون رویی یه مدت گلوتن نان بیسکوییت ماکارونی حذف کردم ولی مشکلم هنوز هست موندم دیگه چیکار کنم