2777
2789
عنوان

بیاین از تجربه ی چیزایی که بهتون حس خوبی میده بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 113 پست

پاییز باشه پاتو بزاری روبرگا خش خش ..

جلو تلوزیون فیلم ترسناک بزاری مچاله شی قلبت بیاد تودهنت ترشک بخوری و چیپس دلمزه باماست موسیر 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

اولین بوسه ی یواشکی همسرم

واقعاً حسی که اولین بار آدم تجربه می کنه با کسی که دوستش داره خیلی به یاد موندنیه،،خوش بخت باشین انشالله همیشه در کنار هم.😍😍🌹🌹

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخای حس خوب و تجربه کنی و از تاپیکت ملومه خیلی آدم با لول ای هستینتو اپلیکیشن کست پاد /پادکست ا ...

درمورد چیه عزیزم ؟

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

شوهرت آرشام تهرانیه؟

آرشام دیگه کیه ؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بیشتر ببینید

من بخوام بگم زیاد

مثلا وقتی همه کارای خونه انجام دادی  اخر سر یه دوش هم گرفتی بعدش بری نماز بخونی  واییی خیلی عبادت میچسبه

امتحان کنید

وقتی روز تعطیلی باشه شوهرتون خونه باشه جا بندازی بعد کلی خوراکی بیاری و فیلم بزاری نگاه کنید عالیه

وقتی درطول هفته مثلا دو شنبه غذای خورشتی گذاشتی یکم خورشت زیادتر بزار بقیش ک اضافه میمونه بزار فریزر بعد اخر هفته ک معمولا ادم میره خیابون دیگه دغدغه غذا نداره اخ چ حس خوبیه بیای خونه فقط برنج بزاری 😅

بازم بگم؟

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

هندونه خنک با قاشق بخوری

واااای عالیه،،مخصوصاااا تو گرمای تابستون.🤣🤣

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

واااای عالیه،،مخصوصاااا تو گرمای تابستون.🤣🤣

خخخ آره من هرروزمیخورم ازالان خیلی گرمه اینجا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

واقعاً حسی که اولین بار آدم تجربه می کنه با کسی که دوستش داره خیلی به یاد موندنیه،،خوش بخت باشین انش ...

ممنون عزیزم  

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بیشتر ببینید
من عاشق اینم به گربه ها غذا بدموقتی سرشون رو خم میکنن ک گوشتو بزارم دهنشون ی ذوقی عجیبی منو میگیرهیا ...

عزیزمممم.😍😍خدا خیرت بده...خیلی حس خوبی داره...من حتی به سگا غذا می دادم به نیت این که دعا کنن و مثلاً خیرش برسه به اموات،،چون میگن حیوانات هم دعا می کنن شب خواب پدربزرگم رو دیدم گفت یه آدم خوبی منو از یه جایی آورد این جا...این جا خیلی بهتره نزدیک شمام خیلی تعجب کردم...حسی که داشتم به اون خواب و اون غذا دادن بهشون خیلی خوب بود...حالا میگن به سگا غذا ندین اما دیگه اون زمان من مهم برام این بود گرسنه هستن به این که نباید غذا بدم فکر نکردم ولی حسش خوبه.