2777
2789

امشب بچه هام خوابن خودم خوابم نمی بره...یهو یاد یه سری تجربه ها افتادم که هر چه قدر ساده اما لذت بخشن...حالا هر حس و تجربه ای مثلاً حتی تجربه ی یه ترکیب غذایی...یه سفر...یا...

مثلاً وقتی نسیم خنک میاد...پنجره رو باز می کنی هوای خنک می پیچه تو اتاق...سردت میشه...پتو رو،،روی خودت می کشی به نظرم خیلی لذت بخشه...دیگه ما باید با همینا دل خوش باشیم...چاره ای نیست.😄😄

حالا شما بگین تجربه ی چه چیزایی بهتون حس خوبی میده؟؟

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

اولین بوسه ی یواشکی همسرم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هندونه خنک با قاشق بخوری

باقاشق بخوری بپاچه روت آباش

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

اگه میخای حس خوب و تجربه کنی و از تاپیکت ملومه خیلی آدم با لول ای هستین

تو اپلیکیشن کست پاد /پادکست این نقطه رو‌گوش بده خیلی عالیه خیلی

زندگیت عوض میشه کلا 

اگه خوشت اومد حتما برام تاپیک بذار و نظرتو بگو

اولین بوسه ی یواشکی همسرم

شوهرت آرشام تهرانیه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

اتفاقا منم الان داشتم به همین فکر میکردم اینکه یه مشکل پوستی دارم یه مواقعی خوبه یه مواقعی بدتر میشه الان تو موقعیت خوبشهداشتم خودمو نگا میکردم باذوق و میگفتم میشه دیگه اونجوری نشم و خوب شم، ازذوق دیدن پوستم که البته خوب خوبم نیست بهتره خابم پریده

موزاییک حیاطو اب بپاشم روش پا برهنه راه برم

شلنگ ابو فواره کنم بالا سرم

البته الان اب کمه نمی کنم :[

رو چمنا راه برم

به شکم کرم سبزای تو سبزی دست بزنم

قاصدک فوت کنم

کفش دوزکو پر بدم

صدای دریارو گوش بدم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

وقتی خیلی خستم و اخر شب رو تختم دراز میکشم قطعا بهترین حس دنیاس

وقتی برمیگردم و به اولین های منو و همسرم فکر میکنم 

خوردن یه چایی تو دل سرما 

گرفتن حقوق 

خرید وسایله برای خونم و خودم 

گرفتن کادو 

کرانچی تند بگیری دستت بری توهوای یخخخخ اییز زمستون توپارک ملت راه بری بخوری گرم شی ازاینور هی آب مماغتو بکشی بالا 

سلام. برای آدمهای احساسی مثل من، این لحظات زیادن😅

مثلا من در آن واحد که عاشق بهارم، دلم برای بقیه فصلها تنگ میشه

اما و اما؛ پر احساس ترین لحظه که انگار دنیا برای چند دقیقه متوقف شده بود و من روحم داشت پرواز میکرد، لحظه بغل کردن ضریح امام حسین علیه السلام بود..💚

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید