2777
2789

من حس میکنم در ماه دوبار تخمک گذاری انجام میدم چون اول سمت چپم درد میگیره بعد دو سه روز سمت راستم درد میگیره.

کیا اینطورین؟

نه

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله من خودم تجربه داشتم تو سونو مشخص شد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید

من که بچه هام دوقلو ناهمسانن...از دکترم پرسیدم گفت دو تا تخمک هم زمان آزاد میشه...اما این که یکی این هفته آزاد بشه یکی دو هفته بعد نه نمیشه.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
فکر کنم دوقلوی ناهمسان هم همینجوری تشکیل میشه.دکتر بهت گفت دوبار تخمک گزاری کردی؟

آره به نظرم همینطوره دوستمم بچه هاش با فاصله یک هفته تشکیل شده بودن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
من که بچه هام دوقلو ناهمسانن...از دکترم پرسیدم گفت دو تا تخمک هم زمان آزاد میشه...اما این که یکی این ...

تخمک یک هفته زنده نمیمونه که

بیشتر ببینید
تخمک یک هفته زنده نمیمونه که

نه منظورم اینه مثلاً یکی امروز آزاده شده یکی یک هفته بعد آزاد بشه گفت این جور نیست با هم آزاد میشن.

بیشتر ببینید
نه منظورم اینه مثلاً یکی امروز آزاده شده یکی یک هفته بعد آزاد بشه گفت این جور نیست با هم آزاد میشن.

متوجه شدم عزیزم ولی اگه با فاصله ۱ هفته بچه تشکیل بشه نظریه دوتا تخمک گذاری در زمان مختلف قابل قبول تره 

بیشتر ببینید

در شرایط خیلی نادر میشه، گفتم تو کامنت قبلیم، یه بنده‌خدایی کلا ماهیی دو بار پریود میشه 😅 طفلکی، خیلی هم پریودش سخته.

دوقلو هم اسنشکلی تشکیل میشه انگار طوری که توی زیست خوندم

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید
مگه تخمدان درد بگیره تخمک گذاریه چرا من فک کردم عفونت داشته باشی درد میگیره😐

من علائم تخمک گذاری ام مثل پریودی بود

بیشتر ببینید