2777
2789
عنوان

امشب مهمونی خونه ی یکی رفتم حس میکنم مزاحمشون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 340952 بازدید | 1469 پست

نظرم اینه ک بین خانم و آقا یه مشکلی بوده

خانمه غذاش حاضر بوده  بعد چطور تمیزکاری نکرده

تمیزکاری هیچی اصن  حداقل خونه رو مرتب کنه

بنظرم از لج و لجبازی با شوهرش   شاید شوهرش کاری کرده ک بدجور سوخته   اینم حرصش گرفته گفته کاری میکنم جلوی جمع شرمنده شی!!!

من جنس خودمون رو خوب میشناسم

از ما خانوما هیچی بعید نیس🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی یه همسایه داریم دقیقاااا این مدلیه..یعنی یه بار اصرارررر میکرد بیا خونمون .منم رفتم وقتی وارد شدم از بهم ریختگی . کثیفی و بوی بد داشتم بالا میاوردم ولی خودمو نگه داشتم...برام چای آورد استکان زررررررد.اصلا لب نزدم.گفتم چایی دوست ندارم...فکر کردم شاید اونروز حوصله نداشته ولی بعدها فهمیدم هیچکس از همسایه ها خونش نمیره همه میگن خیلی کثیفه...دائم بیرون میگرده ولی کار خونه انگار دوست نداره...گاز کثیف..قابلمه ها سیاه...کابینت‌ها شلوغ و به هم ریخته...اصلا یک وضعی هر چی بگم کم گفتم

نظرم اینه ک بین خانم و آقا یه مشکلی بودهخانمه غذاش حاضر بوده بعد چطور تمیزکاری نکردهتمیزکاری هیچی ا ...

ابروی خودشو برده که شوهرشو ضایع بکنه🤭 ادم حتی بدجنس باشه مثلا میوه نمیاره یا کم و یا بی کیفیتاشو میاره

من بلاخره به یه نتیجه ای رسیدم،خانمه خونه نبوده،وقتی اومده با وضعیت خونه و همون لباس زیر مواجه شده و ...

خیلی خیلی احتمال ضعیفیه در واقع با عقل جور در نمیاد 

کسی ک شوهرش ی غلطی کرده و لباس زیر زنی ک آورده خونه جا مونده نمی‌مونه مهمونی بده  

جنگ شروع میشه ب مهمونی نمی‌رسه 

اونم لااقل میگه درجه یک ها بیان تکلیفشو مشخص کنن و اوضاع رو ببینن یعنی بهشون توضیح میده ک چی شده ک وضع خونه اینه

ن ک اقوام دور تر رو دعوت کنه مثلا پسر خاله شوهر و زنش رو دعوت کنه ک انتقام بگیره این آدم میدونه با این کار خودش می‌ره زیر سوال نه شوهر 

ایشون یا کلا آدم کثیفیه یا اینکه قهر بودن ک شوهرش هم اطلاع نداشته ولی عقلش نرسیده ک خونه بهم ریخته خودشو خراب می‌کنه 

شکی نیست ولی برام تعجب اور بود وقتی اون حجم کثیفی را دیدن چرا جوراباشونو دراوردن🤔من خیلیم وسواس نیس ...

جوراب نپوشیده بودن انقد سخت نیستا 

بعدم همه مثه شما جایی برن صندل نمیبرن

اهاااااااای اونایی که به این شدت تنبلی میکنین از من به شما نصیحت نزارین با این شلخته بازیاتون آبروتون جلو آشناهاتون بره اگر غذایی خوردین همون لحظه پاشین ظرفارو بشورین بخدا که خیلی زیاد هم که باشن نیم ساعت طول میکشه این نیم ساعت از 24ساعت به هیچ جاتون فشار نمیاد در عوض آبروتون حفظ میشه یکدفعه اگر مهمون ناخونده اومد این وضعیت رو نبینه زشته بخدا روزی نیم ساعت تا یک ساعت اون موبایل لعنتی رو بزارین کنار اون شلختگی رو کم کنین خونتون همیشه مرتب میمونه استرس مهمون و مهمونی رو نداشته باشین اینو برای خودتون میگم شلخته نباشین

یاد یکی همکارای خودم افتادم. دختره مجرد بود ولی خونه پدر و مادرش بود و پدر و مادرش شهر دیگه بودن. همیشه اصرار داشت بیا خونه ما. یک روز خریت کردم همراهش شدم. چشمتون روز بد نبینه. کاملا میفهمم اسی چی میگه. وارد حیاط شدم چندین کیسه زباله ربخته بود. وارد ساختمون شدم رو رختخواب ها و رو زمین انواع و اقسام لباس های کثیف لباس زیر و... ریخته بود. رو در و دیوارای خونه کلی دعا نوشته شده بودیم. رفتیم اشپزخونه دیدم بوی تعفن میومد یک سینی پر از لیوان های نصف و نیمه چایی که همه کپک زده بود. دلم نمیخواست اصلا تو اون خراب شده بشینم حس کردم وارد خونه جادوگرا شدم. تازه ساندویچ از بیرون خریده بودیم اونجا بخوریم. تازه اصرار داشت شب اینجا بخواب خدا را شکر یکی دوستام زنگ زد منو کشید بیرون.

واسه یکی همکارام که دوست مشترکمون بود تعریف کردم گفت بابا من قبل تو رفتم کل خونه اش را تمیز کردم فقط ده کیسه زباله جمع کردم فهمیدم کیسه زباله ها مال زمانیه که همکارم رفته خونشون و اونجا را تمیز کرده.

البته اینم بگم کلا ادم کثیف و چندشی بود. بوی بدی میداد. یکیار به من گفت مگه صبح که از خواب پامیشه ادم باید صورتش را بشوره. صورتش میومد اداره مشخص بود خیلی وقته اب بهش نخورده بدبختی این بود صبح دست و روبوسی هم میکرد با ادم و من هربار از بوی گند دهن و بدنش میخاستم بالا بیارم. خدا را شکر که شرش کم شد

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
نظرم اینه ک بین خانم و آقا یه مشکلی بودهخانمه غذاش حاضر بوده بعد چطور تمیزکاری نکردهتمیزکاری هیچی ا ...

عزیزم بعضی ها کلا سبک زندگیشون همینه. مرده هم اصرار انتظار داشته حتما مهمون دعوت کرده خونه را تمیز کرده باشه وقتی اومد دیده تغییری نکرد شوک شده. متاسفانه منم دوربرم تو فامیل از این مدل زنهای بیخود داریم. طرف فقط بیست چهارساعت تو گوشیه و خونه اش بوی گند میده

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

یسری مدلشونه باورش سخته ولی واقعا کثیفن واینو عیب نمیدونن

عادت دارن

من یکی اینجوری تو آشناها داریم واقعا همیشه میگیم خر وقت بخایم بریم خونش باید از یک هفته قبل خبر بدیم تا حداقل اون قسمت پذیرایی وجمع کنه

فکن تولد بچش رفتیم مثلا جمع کرده بود ولی سرامیکا پاهات آشغال می‌چسبیدن و مثلا گرفته بود کیک درست کرده بود آنقدر بدمزه بود واقعا نمیشد  بخوری 

یبار دیگه که رفتیم دقیقا خونش بو میداد و افتضاح بود

رومیزی یه نون بربری افتاده بود انگار از صبحه بوده و خشک

اتاق بچه اش افتضاح و

خیلی بد

اوپن آشپزخونه و تمام رو کابینتا همینجو. وسیله چیده بود انگار هرچی برمی‌داره نمیزاره سرجاش

و ظرفهای هیچ وقت نشسته

کلا مدلشه و همه میشناسنش

بدتر ازون ماشینشون هم بیرونش خیلی کثیف هم داخلش رو صندلی ها پر از لک و کثیفی رو زمینش پر آشغال 

ینی یکی بخاد اون عقب بشینه نمیتونه جا نیست

من یبار رفتم کمکش کنم واسه جابجایی وسایل

توی کشوهایلباس تمام لباسا بصورت گوله شده جا داده بودن

و کف کشوهای لباس آشغال و پود ببسکوییت و ....اینا بود

عروسک

و اسباب بازیا بچش ده ساله شسته نشدن همه کثیف سیاه 

این بوی بدی که میگی تو اینجور خونه هاست معمولا بوی سطل آشغالشون که چندین روزه خالی نکردن و بوی غذاهای مونده تو سینک که چند روزه هست.

این خونه ها پر انگل و باکتریه

تمام لباساتون ضدعفونی کن و دیگه نرو خونش

البته شوهرش هم می‌تونه یه نفر بگه چند وقتی به بار بیاد تمیز کاری کنه وقتی میبینه اوضاع اینجوری هست .این حتمن عمدی بوده وگرنه دیگه این حجم از کثیفی و بهم ریختگی عجیبه اونم وقتی مهمون داره