2777
2789
عنوان

به نظرتون به خاطر بچم برگردم به شوهر خائنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10220 بازدید | 184 پست

چرا مهریه ات نمیگیری؟؟؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچم چیکار کنم معلوم نیس تنها چی می‌کشهخیلی گریه می‌کنه میگه مامان من تو رو می‌خوام باباشم دوست داره

دیگه چاره ای نیست

اون مرتیکه دروغ می گه فقط اینو مطمئن باش

اگه به اشتباهش پی برده شرایط بچه رو درست می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بچم چیکار کنم معلوم نیس تنها چی می‌کشهخیلی گریه می‌کنه میگه مامان من تو رو می‌خوام باباشم دوست داره

برگردی شاید یه مدت خوب بشه اما باز میشه همون اش و همون کاسه

بچه بیچاره گناه داره همچین بی غیرتی پدرش باشه اون بچس نمیفهمه شما که میفهمی نذار این بالا سرش باشه

فعلا ببین میتونی جایی بزاریش که ازش نگهداری کنن تا تکلیفت مشخص شه

خونه پدر و مادرتم بهتره، که میگی نمیشه

کاربری دو نفره                                                                  خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت
دیگه چاره ای نیستاون مرتیکه دروغ می گه فقط اینو مطمئن باشاگه به اشتباهش پی برده شرایط بچه رو درست می ...

همش میگم خدایا کاش مرده بودم ولی اینجوری مادرنمیشدم دور از بچم 

آخه از سرکار میام می‌خوام برم بیارمش پیش خودم باز می‌خوام بدمش ب باباش برم سرکار ضجه میزنه...شوهرم ...

توروخدا باروح و روان بچه بازی نکن 

این بچه آینده خوبی نداره

بخاطربچت برگرد بذار اونم طعم زندگی وبچشه 

منم بخاطر بچم‌ از همه چیم گذشتم خیانت دیدم کتک خوردم بی حرمتی دیدم بی معرفتی دیدم ولی بخاطر بچم‌ همه رو تحمل کردم الآنم راضیم که پیش بچم‌ موندم و بزرگش کردم ولی حیف که جوونیم رفت ان شاالله که خدا مزد همه فداکاریهامو بهم بده الان فقط دلم میخواد بچم عاقبت به خیر بشه و باعث سرافرازیم بشه 

اگه همون موقع نوزادیش طلاق گرفته بودم و تنه‌اش گذاشته بودم بچم پرازکینه و عقده میشد وباحسرت زندگی میکرد اما الان از نظر عاطفی و علاقه اصلا هیچ کمبودی نداره خداروشکر میکنم که بچم از زندگیش راضیه ولی خودم به فنا رفتم و خواروذلیل شدم اما ارزششو داشت .

ب این وضعیت عادت کنه خیلی بهتر از برگشت به زندگی هس ک عذابت میده حواست باشه

دعا کن برا بچم همش میگم خدایا مراقبش باش عذاب وجدان غصه و غم یه لحظه رهام نمیکنه لعنت ب این رندگی