2777
2789
عنوان

به نظرتون به خاطر بچم برگردم به شوهر خائنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10644 بازدید | 187 پست
همش میگم خدایا کاش مرده بودم ولی اینجوری مادرنمیشدم دور از بچم

خدا بهت عمر با عزت بده 

انشالله شرایطت درست بشه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

میتونی با شرط و شروط برگردی؟

مثلا چیزی به نامت بزنه یا هر چیزی که خیانت نکنه

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توروخدا باروح و روان بچه بازی نکن این بچه آینده خوبی ندارهبخاطربچت برگرد بذار اونم طعم زندگی وبچشه م ...

دختره ول کن شوهر سابقم نیس مثل سایه همه جا باهاشه اگه برگردم می‌دونم از دستش یه روز خوش ندارم ممکنه هر آن تا کوچکترین مشکلی بینمون پیش بیاد بره پیش اون😭

دعا کن برا بچم همش میگم خدایا مراقبش باش عذاب وجدان غصه و غم یه لحظه رهام نمیکنه لعنت ب این رندگی

عزیزم مجبوری عادت کنی

تو واقعا خودتم داری میگی نمی تونم از پس مخارج بر بیام حداقل بزار پسرت زندگی راحت تزی داسته باشه  به هرحال باباشه ب توافق برسین جند روز از هفته هم پیش خودت باشه 

راستی مگه اون گفته میخام طلاق بگیرم؟

میتونی با شرط و شروط برگردی؟مثلا چیزی به نامت بزنه یا هر چیزی که خیانت نکنه

اون گستاخ تر از این حرفاست بمن میگف مهریتو اجرا گذاشتی لااقل ببخشش من بهت اعتماد کنم برگردیم این حرف واسه چند وقت پیش هست

بعد من شنیدم زن جدیدش کادو تولد ب شوهرم مهریشو بخشیده و حقیقت هم داره

زندگی منم مثل شما خراب شد😞یعنی اون زن رو طلاق میده که شما برگردید؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
بیشتر ببینید
عزیزم مجبوری عادت کنیتو واقعا خودتم داری میگی نمی تونم از پس مخارج بر بیام حداقل بزار پسرت زندگی راح ...

وقتی ازم جدا میشه التماس میکنه من مشکلم اینه که هنوز عادت نکرده که باید پیش دوتامون باشه همش میگه من می‌خوام پیش تو تنها باشم ولی بابامم دوست دارم...ولی من تنهایی هیچ جوره نمیتونم 

زندگی منم مثل شما خراب شد😞یعنی اون زن رو طلاق میده که شما برگردید؟

چند بار قبلا پیشنهادش رو داد ولی من رد کردم چون بچم پیشم بود ماتم نداشتم الان اشک و آه بچمو میبینم حالم خرابه

ماهی دوتومنه اونم عشقی میده

خب اگر اینجوری برگردی که بهتره  وقتی که مهریه هم گیرت نمیاد حداقل سایت بالای سر بچته

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید