2777
2789
عنوان

یعنی میخواد طلاق ام‌بده من نمیتونم از بچه هام جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 27 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا همین کار میکنم چشم آخه میخواستم بفهمه داریم سخت میگذرونیم

یعنی خودش نمیدونه؟ محکم باش خودش میاد طلاق مگه الکیه کل حق و حقوق و مهریه رو باید یه جا بده کار راه دور دو تا بچه رو چه جوری بزرگ کنه ترست الکی نگران نباش 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

نه خونه خودمم شوهر سر کاره تو ی شهر دور

خوب تو که میدونی انقد به خانوادش حساس چرا احترام نذاشتی ببین مردا اکثرشون حساسن رو خانوادشون مخصوصا مادرشون منم اوایل تحویل نمیگرفتم اما بعد تغییر دادم مخصوصا جلو همسرم خیلی احترام میکردم بعد موقع هایی میدونستم با مظلومیت گلایه میکردم و گاهی هم از مادرش خوب میگفتم الکی مثلا دل میسوزندم که برو خبر مامانت بکیر و فلان حال می‌کرد برا همین اصلا بد مادرش نمیگفتم بعد دیگ اومد سمت خودم الان یک کلمه اکر بد بکن حسابشون میرسه 

خوب تو که میدونی انقد به خانوادش حساس چرا احترام نذاشتی ببین مردا اکثرشون حساسن رو خانوادشون مخصوصا ...

خب من با اینکه حتی پشت سر شوهرم باهاش خوب بودم فقط برا همون ی برخورد که خودشم مقصر بود رفت شوهرم پر کرد 

فک کن مهمون داری دوستت هست یهو میاد نه زنگی نه چیزی منم عصبانی شدم 

خب من با اینکه حتی پشت سر شوهرم باهاش خوب بودم فقط برا همون ی برخورد که خودشم مقصر بود رفت شوهرم پر ...

دیگ باید همیشه هواست باش چاره نیست میدونم سخت ولی برای آرامش زندگی باید گاهی خیلی چیزا به زور تحمل کرد