2777
2789

درست برا کنکورم نخوندم این اشتباهو دوساله نتونستم درست کنم ای واییییییی کاش بمیرم واقعا ب مرگ راضیم ولی ب این حماقت ن

امسال همین حماقتو کردم😁

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دور از جون اصلا دیر نیست برا کنکور سال بعد بشین بخون

اخه تو یکسال با مطالبی ک یادم رفته محاله پرستاری بیارم

خاک تو سر احمقم خیلی پشیمونم دلم میخواد خودمو شرحه شرحه کنم

چرا

حس نیکنم شکست خورده و خنگم اگه برم سراغ چیزی ک از اول میتونستم برم مدیریت دولتی قبول شدم و روانشناسی ازاد اما نرفتم بخدا دلم خونه میترسم اخر برگردم ب همینا😭

اخه تو یکسال با مطالبی ک یادم رفته محاله پرستاری بیارمخاک تو سر احمقم خیلی پشیمونم دلم میخواد خودمو ...

خب برنامتو بذار برا کنکور دو سال دیگه هیچی از دست ندادی

حالا چرا پرستاری میخوای؟

حس نیکنم شکست خورده و خنگم اگه برم سراغ چیزی ک از اول میتونستم برم مدیریت دولتی قبول شدم و روانشناسی ...

اینا ک هر دوش رشته های خوبین.  چرا انقد به خودت سخت میگیری. خیلیا تو کنکور موفق نبودن ولی زندگی خوبی هم دارن هنه زندگی ک درس نیس. شما باهوش بودی ک مدریت دولتی قبول شدی

خب برنامتو بذار برا کنکور دو سال دیگه هیچی از دست ندادیحالا چرا پرستاری میخوای؟

اجی الانم دیره اب از سرم گذشته نمیدونم چکار کنم

دوسال دیگ میشم ۲۳سال تقریبا خدا منو بکشه اگه تا اونموقع زنده بمونم و بی مصرف باشم😭😭

پرستاری هدفم بود از قبل بازار کار خوب داره الانم حرصم بیشتر شده میگم وقتی نتونستم حتما خنگ و احمقم در صورتیکه میدونم نخوندم

اینا ک هر دوش رشته های خوبین. چرا انقد به خودت سخت میگیری. خیلیا تو کنکور موفق نبودن ولی زندگی خوبی ...

مدیریت تحقیق کردم بازار کار خوب نداره پارتی میخواد من تنها پارتیم خداست که اونم از بس ناشکری کردم دیگ صدامو نمیشنوه😭

اجی الانم دیره اب از سرم گذشته نمیدونم چکار کنمدوسال دیگ میشم ۲۳سال تقریبا خدا منو بکشه اگه تا اونمو ...

ببین من پرستاری خوندم ۱۸ سالگیمم یعنی با اولین کنکورم رفتم دانشگاه تو اتاقمون ۲۶ ساله ام داشتیم ترم اولی ۲۳ ام داشتیم بعد اتمام من ۳ سال کار کردم ول کردم اون ۲۶ ساله هنوز شاغله زندگی که مسابقه نیست با این مقیاسا بخوای خودتو مقایسه کنی و تو چارچوبای خاصی قرار بدی

از الان بشین بخون هدفتم بذار برا دو سال دیگه ۱۰ سال دیگه اصلا برات فرقی نداره که دو سال دیرتر رفتی دانشگاه یا زودتر