2777
2789

چون سقف پیشرفتش پایینه

نهایتا به عنوان معلم نمونه کشور انتخاب شی

یا خیلی شاهکار باشه میشیم استاد دانشگاه

به کم قانع نباش، به اینکه برای خانم خوبه راحته حقوقم داره تابستونم نداره

چرا انقدر خودمونو به راحتی وابسته کردیم؟ اگه همش کارای راحت بخوای انجام بدی زندگی هیجانشو از دست میده

باید خودتو به چالش بکشی کارای سخت بکنی 

اره سخته واقعا هم سخته که مثلا به جای تعطیلی تابستون بشینی شیفت شب بیمارستان جراحی کنی یه مریضیو هم استرس داره هم ساعت ها ایستادن تو اتاق جراحی سخته 

ولی این هیجان انگیزه، این معنی زندگیه

یکی مثل رونالدو مطمئن باش هرروز دوست نداره بره باشگاه ولی می‌ره و راه سخت رو انتخاب میکنه چون تو دنیا برای بدست اوردن لذت و چیزهای جذاب باید سختی بکشی استمرار داشته باشی

ببخشید وارد بحثای دیگه ام شدم ولی درکل سلیقستا ولی به نظرم تو زندگی دنبال هیجان باشید نه راحتی، نگید برای خانم یه شغل خوب و راحتیه. یکبار زندگی میکنی. اگه بخوای این یکبارو فقط تو منطقه امن پیش بری یه شغل معمولی و راحت یه همسر معمولی یه خانواده معمولی در نهایت یه مرگ معمولی... به راحتی فراموش میشی بدون اینکه یادگار خاصی از خودت بزاری و یا معنی زندگی زو بفهمی چون معنی زندگی لغت نیست بلکه فعله یعنی زندگی نباید معنیشو تو لغت نامه دهخدا سرچ کنی باید انجامش بدی تا بفهمیش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب یه شغل پذیرفته شده برای خانم هاست چون محیطش تمیز و زنانه است و تعطیلی هاش هم زیاده و ساعت کاریش کمتره نسبت به مشاغل دیگه و زحمتش کمتر و حقوقش هم ثابته 

ولی خب مثلا جای پیشرفت کردن نداره و انتظار درآمد بالا نباید داشته باشی ازش اعصاب خوردی هم داره 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
چون سقف پیشرفتش پایینهنهایتا به عنوان معلم نمونه کشور انتخاب شییا خیلی شاهکار باشه میشیم استاد دانشگ ...

وای دقیقا هر چی میخواستم بگم و بنویسم رو گفتی دقیقا همینه خیلی موافقم باهات 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
اوه چقدر سخت نمی دونستم اینا رو

بله متاسفانه

حتی یه پست اینستا میتونه دردسر ساز بشه

دقیقا اتفاقی که برای دوستم افتاد سال قبل و تعلیق شد

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

مثلا عروسی ها اینا؟برقصی ؟

آره

چون اونجا پرسیدن تو عروسیا چطوری میری؟ می‌رقصی ؟

گفتی پوششم کامله عبا میپوشم و فلان و نه نمیرقصم حرامه و اینا.

بعد خلافش ثابت شده.

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

آره ولی خوب تمام وقت زمان آدمو نمی گیره که می تونی یه شغل دیگه هم کنارش داشته باشی تعطیلی هم زیاد دا ...

نمیدونی که چقدر خستگی داره

که رفتی خونه فقط بخوابی تا صدای بچه ها از ذهنت دور بشه

در ضمن اگه یه نفر ژه معلم کامل باشه ، کل روز و برای برنامه ریزی  فردا ، صرف میکنه

چون سقف پیشرفتش پایینهنهایتا به عنوان معلم نمونه کشور انتخاب شییا خیلی شاهکار باشه میشیم استاد دانشگ ...

عزیزم این صحبت ها از دور قشنگه اما واقعیت جامعه چیز دیگه ای هست رشته های دیگه هم تعریفی ندارند مثلا مهندسی ها اکثریت بیکار اگه هم خیلی عالی فوقش مهاجرت 

درمورد رشته ای هم گفتی بله پزشکی یا جراحی قطعا خوبه اما باید روحیات اون رشته هم باشه و در ضمن اگه بتونی قبول بشی  که با سهمیه ها یا پارتی های که وجود داره شانست یک در ۱۰۰ 

اما درباره سبک زندگی رونالدو گلم رونالدو می دونه تلاشش نتیجه داره اما وقتی تلاشت نتیجه ای نداشته باشه چیزی جز رنج نیست 

من تدریس رو دوس دارم مخصوصا زیست رو و مهم اینکه از مسیر شغلم لذت ببرم

بله متاسفانهحتی یه پست اینستا میتونه دردسر ساز بشهدقیقا اتفاقی که برای دوستم افتاد سال قبل و تعلیق ش ...

ای وای خو اینطوری انگار یه زندانی هسی 

من الان زیست شناسی می خونم دانشگاه آزاد می گم بمونم آزمون استخدامی بدم بهتر نیس

من راضیم 

من با حقوق معلمی کار ندارم که بخوام از خرج کردنش بترسم یا نترسم چون معمولا حقوق معلمی رو برای خرج عادی زندگیم برنمیدارم.

یکی میگفت آخه معلمی و بچه های اعصاب خرد کن چی داره که براش خوشحالی
نمیدونه که من با مدرسه و بچه ها به این زندگی وصل موندم:)
نمیگم اوضاع گل و بلبله
شده روزایی که دوست داشتم سرمو بزنم تو دیوار و روزهایی که حتی دلم بخواد تعطیل بشه
اما تو همه چی همینه
همه ما تو اوج علاقه ممکنه یه روزایی حوصله نداشته باشیم و منکر این قضیه نمیشم
اما با تمام خوبی ها و بدی ها ، دیدن بچه ها منو جلو میبره🌱

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍