2777
2789
خداروشکرمن یکماهه جراحی کردم انقد ترسوندن منو که دیگه بعدش کبد چرب میگیری . نمیتونی چربی بخوری

ببین مامان بزرگم  خاله  مامانم همشون کمه گم ۲۰ سال به بالا هست صفراشون رو برداشتن همه چیزم می خورند بدون محدودیت 

برای بعضی ها اولش یکم سخته ولی کم کم بدن عادت می کنه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

مال من حاد بود جراحی اورژانسی شدم هم سنگ بزرگ داشت هم خوده صفرا بزرگ شده بود کل گوارشم و بهم ریخته ب ...

منن بعد زایمان دردای فلج کننده میگرفتم از درد میمردم. هیچکی نفهمید تا نسبتا خوب شدم . بعد یه سال رفتم سونو گفتن بیشتر از ۲۰ تا سنگ داری و احتمالا اون دردا از معده نبوده و از صفرا بوده. الانم بین زمین و هوا هستم. نمیدونم برم عمل کنم یا همینجوری صبر کنم. چون دکتر گوارش گفت اگه برداری رو گوارش تاثیر منفی میذاره.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم ابرو اگه عیچ کس نداشت چی میشد مثلا همه هم این مدلی بودیم بدون ابرو

ابرو از ورود عرق به چشم جلوگیری میکنه 

و بهمراه مژه از تابش مستقیم نور خورشید به چشم کم میکنه

برای هم خیر بخواهیم

خداروشکرمن یکماهه جراحی کردم انقد ترسوندن منو که دیگه بعدش کبد چرب میگیری . نمیتونی چربی بخوری

نه بابا اصلا نگران نباش کیسه صفرایی که پر از سنگ یا شن هستش و مجاری صفراوی رو بسته خیلی خطرناک و روی عملکرد کبد تاثیر منفی میذاره و میتونه باعث یرقان بشه 

شما چه کیسه صفرا داشته باشی چه نداشته باشی به هر حال از یه سنی باید مراقب تغذیه و رژیمت باشی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فکر کن دختری سبیل داری رژ هم بزنی دیگه ...

جووون 

چه ترکیبی 😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
منن بعد زایمان دردای فلج کننده میگرفتم از درد میمردم. هیچکی نفهمید تا نسبتا خوب شدم . بعد یه سال رفت ...

سنگ صفرا تو سونو دیده میشه دیگه ؟چون منم دردای محشناک میاد سراغم فک میکنم از رودمه ولی آندوسکوپی نرفتم فقط دوبار دکترا فرستادنم سونو اگه بود معلوم میشد ؟  

سنگ صفرا تو سونو دیده میشه دیگه ؟چون منم دردای محشناک میاد سراغم فک میکنم از رودمه ولی آندوسکوپی نرف ...

آره سنگ صفرا تو سونو معلوم میشه. و دردش زیر دنده سمت راست. برای روده باید بری کولونوسکوپی برای معده آندوسکوپی هست

منن بعد زایمان دردای فلج کننده میگرفتم از درد میمردم. هیچکی نفهمید تا نسبتا خوب شدم . بعد یه سال رفت ...

درداش وقتی میگرفت من گریه میکردم 

تا یکماه پیش دیگه اصلا هیچ جوره آروم نشد یک هفته تماام درد کشیدم رفتم سونو دادم گفت صفرات باید سریع خارج بشه صفرایی ک سنگ داره دیگه به درد نمیخوره 

سنگ هات ممکنه حرکت کنن باعث انسداد روده بشن یا التهاب پانکراس . ک اون دیگه میشه دردسر بزرگ . 

من عمل کردم و از شر اون دردها راحت شدم 

گوارشمم بهتره 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

پشم

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

درداش وقتی میگرفت من گریه میکردم تا یکماه پیش دیگه اصلا هیچ جوره آروم نشد یک هفته تماام درد کشیدم رف ...

من از درد مچاله میشدم نمیتونستم تکون بخورم. طفلک بچم نوزاد بود و شیر میخواست نمیتونستم. برای من اون موقع ها یه روز می‌گرفت درد بعد خوب میشد تا یک ماه بعد دوباره درد می‌گرفت. الان ۴ _۵سال هست اون دردا رو ندارم.

میگن با طب سنتی میشه سنگا رو حل کرد. بعد میگن کیسه صفرا رو برداری صفرا تو بدن پخش میشه و باعث سرطان میشه . 

ببین خدا ی چی دونسته پشمارو رو بدن افریده دیهچون سودا و عرقی که میکنی باید از ی جا بیرون بریزهوقتی ک ...

چه ربطی داره اخه!!! 

طی تکامل این پشما نازک شدن و به این شکل در اومدن. قبلا نقش گرم کردن داشتن 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بیشتر ببینید