2777
2789
خدایش؟؟؟

اره

درمورد لیزر قسمت بیکینی و زیربغلم گویا لیزر ممکنه باعث شه کیست ایجاد بشه چون سودا دفع نمیشه این ۲تا قسمتم بیشترین دفع عرق صورت میگیره

حالا باید باز پرس و جو کنم چون واقعا لیزر خیلی ضروری و خلاص میشه ادم🥲

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارهدرمورد لیزر قسمت بیکینی و زیربغلم گویا لیزر ممکنه باعث شه کیست ایجاد بشه چون سودا دفع نمیشه این ۲ ...

من یه مطلب خونده بودم توی کتاب های طب سنتی و تعالیم اینا که چند چیز بینایی چشم رو کاهش میده یکیش کندن

موی زیر بغل تعجب کردم فک کنم الان ارتباطشو فهمیدم ولی اصلا نمیشه نزد

من یه مطلب خونده بودم توی کتاب های طب سنتی و تعالیم اینا که چند چیز بینایی چشم رو کاهش میده یکیش کند ...

ببین طب سنتی خالی نمیشه بهش اعتماد کرد واسه نظافت و عدم رشد قارچ و باکتری باااید شیو کرد

ب نظرم طب اسلامی خیلی بهتره 

تو ی راستای متعادل بامنطق

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

من یه مطلب خونده بودم توی کتاب های طب سنتی و تعالیم اینا که چند چیز بینایی چشم رو کاهش میده یکیش کند ...

سخن از پیامبر هست که تراشیدن مو از کندن ان بهتر است

نوره زدن از تراشیدن بهتر است

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
بیشتر ببینید
من چند وقت یکبار دردهای وحشتناک دارم.کیسه صفرام سنگ های بزرگ و کوچک داره.دکتر میگه باید عمل کنی.ولی ...

فقط یک روز اول که اونم همش مسکن میخوری ...تازه بستگی به بدن داره یه خانم مسن پیش من بود آلرژی هم داشت به تمام داروها و مسکن ها.. فقط یه استامنیوفن خالی بهش زدن.. ولی هیچی نگفت منم بخاطر مواد بیهوشی تهوع و استفراغ داشتم و الا دردش خداروشکرقابل تحمل بود. تازه دردش یک دهم این دردایی که الان میکشی نیست