2777
2789

من از مرداد ۴۰۳ گواهینامه گرفتم ازون موقع تا الان رانندگی میکنم ولی داخل شهرستان یک جای خلوتی زندگی میکنیم و یه مسیر دو سه کیلو متری تا جاده اصلی داره ، آسفالت باریک شیبدار ، اونو خیلی رانندگی کردم کنار شوهرم ، با سرعت ۶۰ کیلومتر ، حالا میخام تنهایی برم خونه مامانم تقریباً ۳۰ کیلومتر راهه و شوهرم میگه با همین سرعت ۶۰,۷۰ اگر بخای میتونی بری و من میترسم از همون وارد و خارج شدن از جاده ، سرعت ۶۰ تا اتفاقی نمیفته ؟؟؟؟ اصن یک هفتس ذهنم درگیره همش میگم امروز ماشین برمیدارم میرم خونه مامان ،باز فکر میکنم میرم و کشته میشم ،خواب خوراک ازم گرفته این موضوع شدید دلم میخواد برممممم

اولین  جاده رو چرا با شوهرت نمیری؟

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اولین جاده رو چرا با شوهرت نمیری؟

یکبار باهاش رفتم خیلی باحال بود صاف و تمیز بود تا پنج دقیقه می‌خندیدم چون تا الان همه جاده باریک رانندگی کردم ، ولی شوهرم موقع خروج از بزرگراه که وارد فرعی بشیم منو ترسوند می‌گفت عجله کن عجله کن خطرناکه دلم نمیخاد دیگه باهاش بشینم

توکل کن ب خدا و برو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید

اتفاقا رانندگی تو جاده راحت تره

امتحان کن نترس

من اولین بار خودم تنها تو جاده رانندگی کردم

منم میخاستم برم‌شهر خودمون که یکساعت و نیم

فاصله داشت با اعتماد بنفس افتادم تو جاده اصلا هم‌نترسیدم

الانه که خودم همه جا میرم

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

وقتی رانندگی بلدی دلیل ترست چیه؟

برو نگران نباش

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اورا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

یاد خودم افتادم 😅منم اینطوری بودم باور میکن تو خواب رانندگی میکردم همش استرس بود آخرش میگفتم نمیرم🙂🥲🥲

بالاخره ترسمو شکستم 

شما هم میتونی آروم برو ان شاالله چیزی نمیشه فقط احتیاط کن

🥰🥰🥰