2777
2789
عنوان

دوستای بلفی چهارده بیان

1218 بازدید | 136 پست

سلام دوستای قشنگم

امیدوارم خوب باشید ...

خدا قسمتم کرد یک دونه از فرشته ها رو بهم هدیه داد دوباره 

ولی هیچکس هیچ وقت نفهمید که من توی اوج فروپاشی خودم دنبال یه راهی بودم تا حال دیگرون رو خوب کنم واسه همین اون روزها بیشتر وقتم رو میومدم تو سایت و به مامانهای باردار کمک میکردم ...

تمام دوران بارداری جز خودم و همسرم و دکترم هیچ کس خبر نداشت بارها تو همین سایت گفتم که این بار خدا قسمتم کنه و باردار بشم در سکوت کامل تا پایانش ادامه میدم و موفق شدم 

انگار مهاجرت کردم و کسی نیست تو اون کشور ...

فقط نی نی عجله داشت و بیست روز زودتر به دنیا اومد و ما رو سوپرایزر کرد 

و باز همون طور که از خدا خواستم یک مدلی سرم رو گرم کرد که الان پنج روز بود نی نی سایت نیومده بودم خداروشکر 

براتون بهترین ها رو از خدا میخوام ❤️🌱😍

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم بهت تبریک میگم نمیدونستم بارداری سوپرایز شدم🥹🥹🥹

سلام جانم 

ممنونم عزیزم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دختره یا پسر؟ طبیعی بودی؟ یه سوال یعنی وقتی من باردار بودم هم باردار بودی؟ پشمام😂😂

پسر 

سزارین 

مهرماه متوجه شدم باردارم ۲۴ اردیبهشت زایمان کردم 

ای جان مبارک باشه نی نی اسمش چیه حالا🥰

مممنونم جانم 

کارن 

سلام عشق دلمفسقلی رو از طرف من ببوس💋💋💋😙😙😙😙

مممنونم  عزیزم ❤️😍🌱

قدم نو رسیده مبارک😘🤍

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشود‌گر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بیشتر ببینید