2777
2789
عنوان

دوستای بلفی چهارده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 136 پست
عزیزم ❤️❤️❤️ مبارک باشهخدا برای هم حفظتون کنه ❤️❤️❤️مامان ِ عاقل و دانا و مهربون

ممنون عزیزم از محبتتون ❤️🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قربونت برم تجربه پاره شدن کیسه آبو ندارم،زایمان اولمم طبیعی بود اینم طبیعی هستم اگ خدا بخواد واقعیه ...

الهی سلامتی باشه براتون

من یک ساعت حداقل تو خونه بودم تا رفتم بیمارستان و رسیدم و اتاق عمل جا داد دقیق ۴ ساعت طول کشید نگران نباشید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم مبارک باشه 😍😍😍وای بوی نی نی تا اینجا اومد 🥺🥺🥺ولی چقدر خوش به حاله کارن کوچولو شده � ...

سلام خانم

ممنونم از محبتتون ❤️🥰🌱

پسر سزارین مهرماه متوجه شدم باردارم ۲۴ اردیبهشت زایمان کردم

سلام  بلفی جوووووونم😍😍😍😍😍

مبارکه باشه 🤍💙🤍💙

قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون🤲😊

چقد تعجب کردم ولی خیییییلی خوشحال شدم بخدا 😂💋

زیر سایه ی پدر و مادر عزیزش کنار داداش نازش بزرگ بشه و خوشبخت تر بشید🧿💋💋💋💋😍😍😍

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید
الهی سلامتی باشه براتونمن یک ساعت حداقل تو خونه بودم تا رفتم بیمارستان و رسیدم و اتاق عمل جا داد دقی ...

اع پس خوبه ک😁مرسی ک جواب دادی 

مواظب خودت و نی نی باش

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
سلام بلفی جوووووونم😍😍😍😍😍مبارکه باشه 🤍💙🤍💙قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون🤲😊چقد تعجب کردم ...

سلام به روی ماهت رفیق قدیمی؟ حال و احوالت چطوره؟ نی نی خوبه؟

بلفی کلی آدم رو سوپرایزر کرده 😄😅

ممنونم از دعاهای قشنگت ❤️🌱

اع پس خوبه ک😁مرسی ک جواب دادی مواظب خودت و نی نی باش

خواهش میکنم

چشم عزیزم 

سلام به روی ماهت رفیق قدیمی؟ حال و احوالت چطوره؟ نی نی خوبه؟بلفی کلی آدم رو سوپرایزر کرده 😄😅ممنونم ...

مرسی قشنگم خوبم..دعاگوتم...تا تاپیکتو دیدم زود اومدم توش ک با هر خطش خیلی ذوق کردم برات ..خداروشکر عزیزم ..نینی منم خداروشکر خوبه ب خاله جونش تبریک میگه💋💋💋

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید
مرسی قشنگم خوبم..دعاگوتم...تا تاپیکتو دیدم زود اومدم توش ک با هر خطش خیلی ذوق کردم برات ..خداروشکر ع ...

ای جونم 

مراقب خودت باش ❤️🌱

عزیزه دلم .خیلی تبریک میگم بهت تو بهترین مادر دنیا میشی بلفی عزیزم .انشالله خداوند بهت قوت بده .

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

سلام عزیزم مبارکه انشاالله قدمش خیر باشه😍♥️

آرامش آینده من    گریه و خنده من      تاج سر قلب منی    عشق برازنده من    حالا که خوشبختی باهام واسه خدا دست بزن   ای جان  ای جانم .....       وقتی صدات میکنم تو میگی جان              انگار یه جون به جونم اضافه میکنی. من فدای جان گفتنت جهان من♥️

بیشتر ببینید