2777
2789
عنوان

کاش نمیدونستم ناباروری چیه تنبای تخمدان چیه خودایمنی چیع

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 128 پست
الهی برای دلت بمیرم ....من درکت میکنم ....چندروز پیش ی خانمی گفت وای بیخیال همون بهتر ک بچه دار نشدی ...

ای کاش کسی که درک نمیکنه دهنشو ببنده 

منم بارها تو تنهایی بعداز حرفای مفت بقیه گریه کردم ...

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
عزیزم ان شاالله بزودی هم شما هم استارتر دامنتون سبز بشهاز ته دلم دعاتون میکنم

ممنون عزیزم ان شاالله ...خداسلامتی و برکت بهت بده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودایپنی داشت ؟

بله عزیزم 

رفت دکتر   شماام برو دکتر   اونی ک درد رو داده درمانشم داده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید
این ینی چی؟ همون کم کاری تیروییده یاچی؟

منجر به کم کاری تیرویید هم میشه

اونطور که میدونم اینجور افراد سخت باردار میشن

منم این مشکل رو دارم 

که بادارو و... کنترل میشه

یه جور بیماری خودایمنیه

البته نمیدونم منظور اسی همینه یا نه

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
آنتی تی پی اوت بالاعه؟؟

سلولهام بر علیه خودم حمله میکنن مثلا دوبار جنین کاشتم نگرفت بعد ک ازمایش خودایمنی دادم گفت بدنت جنین نمیپذیره

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

ای کاش کسی که درک نمیکنه دهنشو ببنده منم بارها تو تنهایی بعداز حرفای مفت بقیه گریه کردم ...

گریه نکن ، سعی کن قوی بمونی، هرچیزی خیری داره، شاید قسمت من و شما اینه و امتحانه از طرف خداست که ببینه تا کجا و کی و چه قدر خدارو قبول داریم ....

ای کاش ما هم مثل همونایی که ناخواسته باردار شدن بودیم خدایا تو رو به بزرگی و کرمت قسم همه طعم مادر و ...

الهی بحق امام جعفر صادق علیه السلام ک امروز شهادتشون بود  شما و استارتر و کاربرایی ک تو این تاپیک آرزو مادر شدن رو دارن  خدا بهشون بزودی نی نی سالم عطا کنه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید

۶ساله تحسرت هستم مادرم بیشترازهمه منومسخره مکینه وسرکوفتم میزنه چقدر خستم چقدر توانم رفته

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید
منم تنبلی داشتم باردارشدم دخترم الان ۶ماهشه

آزمایش دادین متوجه تنبلی شدید.؟از چند سالگی داشتید؟از طریق سونو؟

درخت صبر تلخه اما میوه اش شیرینه!متاسفانه دوتا اکانتم توسط عده ای عقده ای نابود شد... کاربر قدیمی ام و تازه اومدم خلاصه که امیدوارم دوستای زیادی پیدا کنم🫢❤️

منجر به کم کاری تیرویید هم میشهاونطور که میدونم اینجور افراد سخت باردار میشنمنم این مشکل رو دارم که ...

شما عدد انتی تی پی او چنده؟ از من ۴۳۰ هست ولی الان ۱۴ساله باردارنشدم .البته شوهرمم مشکل داره😭