2777
2789

من که داخل بارداری هام می خورم ولی اطرافیانم نمی خورن مشکلی هم برا نی نی هاشون پیش نیومده 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تک و توک میخوردم واسه نی نی که مشکلی پیش نمیاد اینا رو بلید بخوری واسه بدن خودت من نه آهن خوردم نه چیزی الان بدنم مثل پیرزن ۶۰ ساله اس یهو ریختم کلا انگار ۲۰ سال پیرتر شدم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ویتامین دی بیش از حدش ضرر داره اگه ازمایش دادی نرمال بودی دیگه دوز مصرف جداگانش یا باید خیلی کم باشه یا اصلا مصرف نکنی چون تو اکثرا مکمل های بارداری ویتانین دی وجود داره...اگه ویتامین دی  بدنت کمه بحثش فرق دازه

تاثیرش الان مشخص نمیشه تاثیرش بعد۲۰ سالگی بچه  و زایمان خودتون مشخص میشه

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

واقعا!! مشکلی پیش نیومد؟الان بچه ۷اتون از لحاظ رشد و هوش خوبن؟

نه عزیزم خداروشکر خوبن یه سه ساله دارم با یه ۶ ماهه 

ولی برای بدن خودته دیگه برای بچه فرقی نداره اون هرچی لازم باشه از بدن خودت برمی‌داره خودت دچار کمبود میشی من خودم دندونام همه خراب شد بعد بارداری ها

👨‍👩‍👦‍👦
منم نخوردم آخه مرکز بهداشت نگفت که بخورم ولی الان دخترم ویتامین دی بدنش کمه

من باردارم،میخوام ویتامین دی نخورم گون میگن رنگ پوست بچه رو تیره میکنه.

البته توی مکمل بارداری مه میخورم ویتامین دی داره 400 واحد

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
من باردارم،میخوام ویتامین دی نخورم گون میگن رنگ پوست بچه رو تیره میکنه.البته توی مکمل بارداری مه میخ ...

از اون حرفا بود والله منو شوهرم پوستمون سبزه س عکس پسرم رو‌پروفایلمه همه حاملگیم سرش ویتامین دی خوردم نگاهش کن ببین کجاش سیاهه این ویتامینا واسه بدن خودته که داخل بارداری از لحاظ بدنی داغون نشی 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲