2777
2789

حدودا دوسال پیش که نامزد بودیم همسرم بدون اینکه به من بگه۱۰۰تومن داد داداشش که ماشین بخره(:من وقتی فهمیدم خیلی ناراحت شدم ،اخه به من نگفته بود،دعواهم کردم ولی خب دیگه چه کنم،اگه همون رو طلا می خرید الان وضعیت خیلی بهتری داشتیم،یهو یادم افتاد خیلیییی حرص خوردم جدا):

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه اون پول رو داده بنظرم کمک کردن خیلی هم بد نیست عوضش با دلتون با خدا حرف بزنید و مطمن باشید عوضشو چند برابر بهتون برمیگرده چون حساب کتاب خدا با ما آدما فرق داره. شادی و برکت از اون پول کمکی به زندگیتون بیاد🙏🌿 

همسرم ۵ سال پیش ۶۰‌میلیون به داداشش داده و دیگه هم‌پس نداده. عکس العمل من چی بود.‌هیچی. چون خودش باید می‌فهمید داداشش پول پس بده نیست . الان دیگه فهمیده بهش پول نمیده

اگه داداشه قرار بوده پس بده پس مشکلی نی

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗