2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 83 پست
ببین بنظرم همه همینطورینهوای بهاری و...من خودم هرروز ۵ صبح بیدار بودم الان به زور ۷ پامیشم

همش خوابم میاد

با گریه درس میخونم

بانویی آریایی 🤍🤍💕 .من زادگاه کوروشم ، آزاده ایی پر شورشم🌱🤍.خلیج همیشه فارس✌

این دیگع چه نسخه مزخرفیه که واسه همه پیچیدی؟؟هر کی امروز نخوند قبول نمیشه؟؟؟ خدا شفات بده

نه من نگفتم کسی امروز نخونه قبول نمیشه گفتم اگه اهمال کاری کردین و از امروز استفاده نکردین از روزای دیگ هم نمیتونین استفاده کنین 

عزیزم میتونی منظورم بپرسی توهین کردن کار درستی نیست 

یه روز همه چی درست میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من نگفتم کسی امروز نخونه قبول نمیشه گفتم اگه اهمال کاری کردین و از امروز استفاده نکردین از روزای ...

کی گفته از روزای دیگه استفاده نمیکنن؟ تو جایگاهی نیستی با یه تاپیک حال یه عده رو خراب کنی

ناامیدشون نکن میتونن به تیر برسن

من اصلا قصدم ناامیدی نیست چون خودم میدونم ناامیدی میتونه چقدر راحت یکی رو از زندگی بندازه بیشتر منظورم من این بود ک سعی کنن اردیبهشت قبول بشن هرچند بچه های دوازدهمی حق دارن ک ب تیر برسن 

نوشتم الخصوص پشت کنکوریا عزیزم 

یه روز همه چی درست میشه 

من ،adhd, دارم واهمال کارم متاسفانهموندم برا 405کلی عذاب وجدان وترس از شروعخدا به دادم برسه فقط

منم تازه فهمیدم که این بیماری مضخرفو دارم رفتم دکتر پونزده روزه دارم قرص مصرف میکنم ولی هنوز تاثیر چندانی نزاشته کاش زودتر میرفتم همش تو اتاقم راه میرم و کارامو تا انتها انجام نمیدم خداا واقعا بد دردیه. ولی من باید همین امسال از کنکور خلاص بشم اگه خدا بخواد

کی گفته از روزای دیگه استفاده نمیکنن؟ تو جایگاهی نیستی با یه تاپیک حال یه عده رو خراب کنی

متاسفانه من نمیتونم منظورم خوب بهتون برسونم یا شما نمیخوای متوجه این باشی بهتره ک بحثی نداشته باشیم عزیزم!

یه روز همه چی درست میشه 

۴۰۰ خوبه ۴۰۲ خیلی سخته

۴۰۰ خارج افتضاحه

چندتا سوال غلط، سوالا تو تایم غیر استاندارد

وقتی با شما صحبت نکردم پیشنهاد میکنم احترام خودتو نگه داری ریپلای نزنی این روزا اعصابم سر جاش نیست.... اینجانب فیلم‌باز🩵 کتابخون❤️ ورزشکار💙 ماساژور💜 عاشق شیمی🤎و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا🩷

بیشتر ببینید
این روزهای نزدیک کنکور حوصله درس خوندن ندارمچیکار کنم دوست عزیز؟

سعی کن چند ساعتی رو ب خودت استراحت بدی و ب هیچی فک نکنی خوب میشی عزیزم :)

یه روز همه چی درست میشه 

همش خوابم میادبا گریه درس میخونم

ماام همینیم

وقتی با شما صحبت نکردم پیشنهاد میکنم احترام خودتو نگه داری ریپلای نزنی این روزا اعصابم سر جاش نیست.... اینجانب فیلم‌باز🩵 کتابخون❤️ ورزشکار💙 ماساژور💜 عاشق شیمی🤎و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا🩷

بیشتر ببینید
منم تازه فهمیدم که این بیماری مضخرفو دارم رفتم دکتر پونزده روزه دارم قرص مصرف میکنم ولی هنوز تاثیر چ ...

قرص چی داد؟؟اسمش چی بود

ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن