2777
2789

فردا می‌خوام کارنامه بگیرم از الان انقد پشتم حرف میزنن تو گند زدی...تو فلانی ....ترو خدا برام دعا کنید ...نمیخوام باهام اینجوری باشن 😔💔...نمیخوام حرفای بدشون رو بشنوم...از زندگی هم شانس نیاوردم من...😭💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اگه نمرم پایین باشه یا...پاس نشده باشم...انقد بهم بد میگن کاری میکنن خودکشی کنم...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس چندمی

نهم...

من خودم کنکوری هستم عزیزم ولی تو نباید زندگی رو در همین ابعاد کوچیک برا خودت تعریف کنی،میدونی چه مسیر هایی پیش روته در آینده خودکشی همه بلدن مهم زندگی کردنه که مهمه،آدمای اطرافت هم هر جی میگن بگن تو خودتو دوست داشته باش هیچ وقت هیچ کس اندازه خود آدم متوجه درداش نمیشه تابه اینجایی که الان هست برسه 

به خدا توکل کن بسپار به خدا ازش کمک بخواه

نذر حضرت علی کن بگو اقا جان تروخدا ترو به عشقتون فاطمه قسم میدم کمک کنین درسام نیوفتم همشون پاس بشم

نذر میکنم اگه همرو پاس شم 2رکعت نماز شکر بخونم

من همیشه برای کارنامم اینکارو میکردم نتیجه دیدم

من خودم کنکوری هستم عزیزم ولی تو نباید زندگی رو در همین ابعاد کوچیک برا خودت تعریف کنی،میدونی چه مسی ...

اما من نمیخوام شهریور برم...مجبورم خودمو بکشم...

به خدا توکل کن بسپار به خدا ازش کمک بخواهنذر حضرت علی کن بگو اقا جان تروخدا ترو به عشقتون فاطمه قسم ...

ولی انقد دعا کردم انقد انقد که نگو...ولی خدا هیچکس کمکم نمیکنه...

به حرف هام بیشتر فکر کن

زندگی بدرد چی میخوره...آخرش میمیریم...

ولی انقد دعا کردم انقد انقد که نگو...ولی خدا هیچکس کمکم نمیکنه...

میکنه چرا نکنه فردا که رفتید کارنامه بگیرید ایت الکرسی بخون از 5تن عالم کمک بخاه قول میدم دستتو پس نزنن کمک کنن حداقل پاس شی شهریور نری

میکنه چرا نکنه فردا که رفتید کارنامه بگیرید ایت الکرسی بخون از 5تن عالم کمک بخاه قول میدم دستتو پس ن ...

نمی‌دونم چیکار کنم شاید قبول شده باشم ..ترو خدا برام دعا کنین جدی میترسم...

زندگی بدرد چی میخوره...آخرش میمیریم...

آره من خودم تا چند دقیقه قبل گریه میکردم و گفتم دنیا ارزش نداره،درسته ارزش نداره خب خودتم ناراحت نکن وقتی میدونی ارزش نداره خیلی از چیزایی که الان نگرانشونیم سال های بعد اهمیتی نخواهند داشت