2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 83 پست
امضاتونچطور میشه شیمی رو خوب یادگرفت بنظرم سخته.دوستش دارم اما بد قلقه

شیمی لازمه کارش اینه که از پایه خوب یادش بگیری.. خودم تجربشو داشتم اگه مفاهیم اولیه مثل استوکیومتری، موازنه و خیلی چیزای دیگه رو خیلی خوب یاد بگیری یه پیشرفت بزرگ توی مسائل سخت ترش میکنی

استوکیومتری هم خیلی شیرین تر از این حرف هاست اگه خواستین بیشتر راهنماییتون کنم

وقتی با شما صحبت نکردم پیشنهاد میکنم احترام خودتو نگه داری ریپلای نزنی این روزا اعصابم سر جاش نیست.... اینجانب فیلم‌باز🩵 کتابخون❤️ ورزشکار💙 ماساژور💜 عاشق شیمی🤎و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا🩷

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بعضیا چرا بیراهه میرید... استاتر داره براتون دعا می‌کنه تو این کنکور پیش رو به هدفتون برسید و‌خ ...

اخی من فدات بشم عزیزدلم :)

دیگ داشتم ب غلط کردن میوفتادم 

یه روز همه چی درست میشه 

استاتر زیستو چند میزنی؟ من هرچه میکنم بالای ۲۰ نمیاد ، دیگه کلافه شدم🥲

وااای منم 40 بیشتر نمیزنم

استارتر چیه بگو مانا عزیزم :)

ت بگیر همون 20 چ غلطی کنیمممم واااای 

یه روز همه چی درست میشه 

مرسی که بهمون امید میدی امیدوارم این مدت شل نکنیم و بخونیم نهایی رو هم خیلی باید جدی گرفتامیدوارم مه ...

اوا قربونت برم عزیزم خواهش میکنم کاری نکردم ک

واااای اره خیلی بخون قبول میشی اگه راهنمایی میخوای من معمولا 3 انم اینجا درخواست بده ک منم کمک لازم دارم و این مدت از همه کنکوریا کمک گرفتم :)

خیلیییییی نهاییییی مهمه ت نهایی تراز 9900 بگیر کنکورم ی میانگین 30 بزن قبولی 

ایشالاااا :)

یه روز همه چی درست میشه 

مرسی که بهمون امید میدی امیدوارم این مدت شل نکنیم و بخونیم نهایی رو هم خیلی باید جدی گرفتامیدوارم مه ...

البته ک بازم درمورد درصدا خوب مطالعه کن ولی من ک پرسیدم گفتن اوکیه 

یه روز همه چی درست میشه 

استارتر عزیز یادت نره اینجا تگمون کنی انشاالله موفق باشی عزیزم برای منم دعا کن ................داغون ...

حتما قربونت برم چرا ک نه 

فداتشم عزیزم 

چشم ت هم برمن دعا کن 

همه چی درست میشه .... :)

یه روز همه چی درست میشه 

من ،adhd, دارم واهمال کارم متاسفانهموندم برا 405کلی عذاب وجدان وترس از شروعخدا به دادم برسه فقط

اگه پایت صفر نیست برای تیر بخون عزیزم ت میتونی امیدوارم خیلی زود خوب بشی

یه روز همه چی درست میشه 

اوا قربونت برم عزیزم خواهش میکنم کاری نکردم کواااای اره خیلی بخون قبول میشی اگه راهنمایی میخوای من م ...

خیلی ممنونم حتما تمام تلاشمو میکنم امیدوارم به موفقیت همگی

چشم حتما

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد