2777
2789
عنوان

اگه‌کنکورو برگه سفید بدم چی‌میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 57 پست

اگه اینارو که میگم انجام بدی قول میدم سفید ترازی 

ولی قول بده برام دعا کنی حالم بشدت بده 

اول از همه حداقل باید ۱۲ساعت بخونی 

زمین فصل دو و چهار و پنج بخون اگه کند خوانی دوره cprاستاد چلاجور ببین بعد خودت یه مرور سریع کن تست هاهم تست های فایلی مبخثی کنکور هست اونارو بزن 

شیمی همایش تیر پارسال استاد فراهانی خیلی معروفه و مبحث استو کیومتری و موازنه رو حتما ببین که مفته و سوالم داره

زیست هم فصل ۸دوازدهم +ژنتیک دوازدهم فصل ۳

گیاهی یازدهم 

یا بزن سالیانه دور تند ببین استاد فرهمند یا دوره cprببین

فیزیک هم فصل اول فیزیک اتمی هسته ای +نوسان و موج  

دومی که گفتم طولانیه ولی آسونه ۲۰درصدم سوال داره اولی آسون‌تره ولی سوالش کمتره 

دوره نکته تست استاد احسان ایرانی ببین عالیه بخصوص سوال هایی که کار میکنه 

ریاضی بنظرم نکنه تست اسفند استاد کرمی ببین ولی حقیقتش ریاضی بد قلقه 

کنکورای سالای گذشته رو همشونو جواب بدهتو این تایم میتونی زیست تا یه حدی پیش ببری برای همین اردیبهشت۲ ...

عزیزم یه سوال، من همه مطالب رو خوندم، البته زیست فصل ۷ یازدهم رو نخوندم فقط بعضی جاهاش که خیلی مهمه رو بلدم

دو بار هم مرور کردم؛ ولی کنکور هنوز نزدم برای هیچ درسی

برای فیزیک فصل ۲ یازده رو حذف کردم؛ شیمی چیزی حذف نکردم کامل خوندم، ریاضیم البته در حد ۳۰ هست که این هیچی.

به نظرت این هفته(از شنبه) کنکور هارو کار کنم درصدم به ۵۰ میرسه؟ البته زیست رو چون دو دور خوندم به نظرم باید بالای ۶۰ بزنم؛ ممنون میشم راهنمایی کنی به ترتیب کنکور چه سالایی رو کار کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینارو که میگم انجام بدی قول میدم سفید ترازی ولی قول بده برام دعا کنی حالم بشدت بده اول از همه ح ...

میشه بهتون درخواست بدم؟ سوالم همین راجع به درصد هاست نمیخوام تاپیک استارتر شلوغ بشه، یا اگر اوکی نیستید داخل یکی از تاپیک هام کامنت بذارید اونجا بگم

اگه اینارو که میگم انجام بدی قول میدم سفید ترازی ولی قول بده برام دعا کنی حالم بشدت بده اول از همه ح ...

مرسی عزیززززدلمممم🥺🥺🥺

ایشالا هرمشکلیی ک داری حل شه زودتر برات صلوات فرستادم♥️♥️