2777
2789
عنوان

سرویس طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 143 پست
با ساده گرفتن قطعا خوشبخت میشم خیلی دوست ندارم بهشون سخت بگیرم اونا باهام مهربونن احترام بهم میذارم ...

انشالله که. همینطور باشه و. خوشبخت ترین بشی عزیزم. 

ولی هنوز اول راهی از کجا مطمعنی تا اخرش اینقدر خوب میمونن؟بعدم طلا یه پشتوانه خوبی برای خودت تول و بعد همسرت در اینده خواهد بود سرویس نقره جز ضرر هیچی ندارع برات یه وقتی یه جایی شاید نیاز به پول داتی سرویس نقره رو میتونی فقط نگاه کنی ولی طلا رو از استفاده میکنی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ساده گرفتن قطعا خوشبخت میشم خیلی دوست ندارم بهشون سخت بگیرم اونا باهام مهربونن احترام بهم میذارم ...

چقدر برات زدن پول سرویس و

خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چرا مگه با طلا من خوشبخت میشم؟

نه ولی اگ دنبال سود هستی بهترین گزینه طلاست 

دوم اینکه تو تجربه نداری ولی وقتی اینجوری کنی اونا نمیفهمن از خوبی توعه 

فکر میکنن زندگی سختی داشتی و لیاقت خوشبختی نداری

اگرم سختی کشیده باشی بازم دلیل نمیشه خودتو کم توقع نشون بدی 

فقط از اول درک داشته باش ولی لیاقت تو همه چیزه 

برام طلا گرفتن در حد قابل قبولی ولی اجرت سرویس طلا ها تو کتم نمیره

نره، مگه میخوای بفروشی، حد واندازه برای خودت نگه دار، فردا میرن دست دوم برات میخرن، میگن ایشون که براش مهم نیست، خودت به خودت ارزش بده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
پولشو میدن و اون وقت همچین میگی؟ اجرنش بالاست؟ یه کار ظریف تر بردارـیا نیم ست بردار. یا تک پوش بردار ...

مبخوام با پولی که میدن یا آب شده بگیرم یا سکه یا دلار طلا ساخته شده اصلا

ببین عزیزم لحن اولت خیلی زشت بود من زمانی که مجرد بودم با حقوقم هر ماه برا خودم طلا میخریدم پس انداز ...

لحن چي؟:/ ربطي ب پس انداز خودت نداره اول راه نبايد اينجوري كوتاه بيايي بعدا متوجه ميشي چرا🤦🏻‍♀️

البته جکی چان منظورمه🤭😁