2777
2789
عنوان

اگه‌کنکورو برگه سفید بدم چی‌میشه

549 بازدید | 57 پست

من چندروزه شروع کردم واسه نهایی میخونم و هدفم اینه بکوب بخونم واسه نهایی و دوهفته ای ک بین امتحان نهاییا و کنکور تیر هست درصد خودمو ب ۱۰یا ۱۵ برسونم واسه کنکور تیر (اونایی ک میخوان بیان ایه یاس بخونن ک‌نمیتونی لطفا کامنت نزارن)

بعد واسه کنکور اردیبهشت فکر نکنم بتونم چیزی جواب بدم باید چیکار کنم؟ چون اگ منفی بزنم حتی معدلم ۱۹ ب بالا هم شه هیچی قبول نمیشم تجربیم

چرا به ۱۰ ۲۵ میخوای برسونی

به ۳۰ برسون حداقل

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی سفید میدی هیچ اتفاقیم نمیوفته

حتی نری سر جلسه هم چیزی نمیشه

چرا میخوای الکی برب؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اخه گفتم زیادی دیگ رویای فکر‌نکنم تو دوهفته میشه ب ۳۰ رسوند؟🥲

با نهایی ها بخون اونم برسون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خب برم بهتره واسه کنکور بعدی هم استرسم میریزه و کلا برم بهتره

اره برو

اگ‌کنکور هفته بعد رو سفید بدم‌چی‌میشه غایبی‌نمیخورم؟

نه دیگه

برو یکم سعی کن بزنی

پشت کنکوریم عزیزمفقط‌نمیدونم کنکور هفته بعد رو چیکار کنم؟

قبلا اصلا نخوندب؟یعنی شروعی داشتی؟ببخشید زیاد میپرسم چند ساله پشتی من سال اولیه وهی الکی خوندم هیچی نکردم چند روزه شروع کردم سوال منم هست دقیقا نمی‌دونم چیکار کنم بنظرت میشه هدفت ویه؟