2777
2789
عنوان

اگه‌کنکورو برگه سفید بدم چی‌میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 57 پست
پشتی و چرا نخوندی؟!اگ نمیخوندی چرا موندیو اگر قراره سفید بدی نمی ارزه پول اسنپ بدی بری ازمون

خب نخوندم دیگه مثل خیلیا

با اسنپ نمیرم با ماشین خودمون میرم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشتی و چرا نخوندی؟!اگ نمیخوندی چرا موندیو اگر قراره سفید بدی نمی ارزه پول اسنپ بدی بری ازمون

ببین واقعا اینکه چرا نخواندی جمله اشتباهی من خودم از تابستون می‌خوندم آنقدر روانم و جسمم درگیر بود اصلا خودمم هیچ فایده ای نداشت فکرم پر از صداها اضافی بود نمیدانم تمرکز کنم ویا می‌شینم ساعتها گریه میکردم و منی که مدرسه نمونه درس خوندم افت وحشتناکی کردم اینو مثال خودم میزنم به جا استارتر ببخشید جواب شمارو دادم ولی واقعا بعضی وقتا حال آدم این اجازه رو نمیدخ

قبلا اصلا نخوندب؟یعنی شروعی داشتی؟ببخشید زیاد میپرسم چند ساله پشتی من سال اولیه وهی الکی خوندم هیچی ...

یکساله کلا شرایط روحیه خوبی نداشتم حتی قلمچی ثبت نام‌کردم نزدیک ب ۱۰ میلیون فقط همین امسال کتاب خریدم مشاورم داشتم ولی نخوندم تازه شروع کردم

نمیدونم خودمم باید چیکار کنم فعلا هدفمو گذاشتم واسه نهایی ک بعد واسه کنکور تیر درصدمو بین ۱۰ تا ۱۵ یا اگ شد بیشتر برسونم واسه کنکور اردیبهشت نمیدونم چیکار کنم

کنکورای سالای گذشته رو همشونو جواب بده

تو این تایم میتونی زیست تا یه حدی پیش ببری برای همین اردیبهشت

۲/۴ دهم(اگه جانوری نمیدونی جانوریاشونو حذف کن)

۶ یازدهم(تونستی ۷ هم بخون)

۳/۴ دوازدهم

اینا رو هم بخونی هم تست بزنی تست مستقیم ها رو ۲۰-۳۰ درصد میتونی جواب بدی

یه کار دیگه هم که میتونی بکنی اینه که کل جانوری و گیاهی سه سال رو بخونی تست بزنی،ترکیبیاشونم میتونی جواب بدی 

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
یکساله کلا شرایط روحیه خوبی نداشتم حتی قلمچی ثبت نام‌کردم نزدیک ب ۱۰ میلیون فقط همین امسال کتاب خرید ...

منم دقیقا نمی‌دونم چیکار کنم تو باتلاق گیر کردم منم نگفتی چند ساله پشتی؟منم اینهمه هزینه کردم فقط ۱۸تومن پول مشاور دادم ۱۰تومن کلاس و.... وهیچی روانم مشکل داتش

ببین واقعا اینکه چرا نخواندی جمله اشتباهی من خودم از تابستون می‌خوندم آنقدر روانم و جسمم درگیر بود ا ...

دقیقا حق گفتی شرایط هرکس یجوره من خانوادم کلی واسم خرج‌کردن هیچی کم نزاشتن ولی روحیم داغون بود تاپیکامو ببینی متوجه میشی بعد از ۵ سال نامزدم خیانت کرد رفت کلا خیلی‌مشکل داشتم الان روحیم بهتر شده ک شروع کردم ب خوندن فقط نمیدونم الان ۸ روزه باقی مونده برم سراغ تست ک حداقل بتونم ۴ تا تست ت کنکور اردیبهشت بزنم یا همین نهایی رو ادامه بدم و کنکور اردیبهشت رو سفید بدم

منم دقیقا نمی‌دونم چیکار کنم تو باتلاق گیر کردم منم نگفتی چند ساله پشتی؟منم اینهمه هزینه کردم فقط ۱۸ ...

چقد منی

جمله بندیم بد بود متوجه نشدی. وگرنه همون اول گفتم یکساله🥲♥️😂

کنکورای سالای گذشته رو همشونو جواب بدهتو این تایم میتونی زیست تا یه حدی پیش ببری برای همین اردیبهشت۲ ...

مرسی عزیز دلم بنظر شما بهتره الان تست کار کنم ت این ۸ روز ک بتونم چندتا سوال جواب بدم واسه کنکور اردیبهشت یا بچسبم ب نهایی و بیخیاال کنکور اردیبهشت شم؟؟ الان مشاورم واسه کنکور اردیبهشت برنامه داده  و گفته بعد از اون یه برنامه توپ واسه نهایی بت میدم ولی من نمیدونم چیکار کنم مشاورمم واقعا حرف نداره رک دستش نیست اگ از دوسال پیش ب حرفش‌گوش کرده بودم کم کم پزشکی رو اورده بودم لعنت بهم

ببین واقعا اینکه چرا نخواندی جمله اشتباهی من خودم از تابستون می‌خوندم آنقدر روانم و جسمم درگیر بود ا ...

بله میدونم

اگه ادم تو زندگیش یه مشکلی یا درگیری ذهنی داشته باشه نمیتونه بخونه:))

بله میدونماگه ادم تو زندگیش یه مشکلی یا درگیری ذهنی داشته باشه نمیتونه بخونه:))

فکر آدم درگیر باشه رو جسمش هم تاثیر می‌ذاره من خودم چندین بار تا مرگ رفتم خودکشی کردم تمام کبد وطحال وتخمدانو.... نابود شد سر استرس و فشار روانی موهام نصف شدن وحشتناک چاق شدم ولی هیچ وقت خانواده آدم اینو نمی‌فهمه من معدل ۲۰وارد تجربی شدم تا یازدهم معدلم۲۹ونیم به بالا بود سال آخر شد۱۶و۵انقدر افت حرفاتون درسته ببخشید که اظهار نظر کردم♥️

مرسی عزیز دلم بنظر شما بهتره الان تست کار کنم ت این ۸ روز ک بتونم چندتا سوال جواب بدم واسه کنکور ارد ...

فدات❤️آره به نظرم تو این مدت روی تست و کنکور اردیبهشت تمرکز کن چون تست سرمایه برای کنکور تیرت هم هست،جمع کردن نهایی آسون تره 

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو