اخه چرا؟ ناراحتم بیایید با هم صحبت کنیم دلم بدجور از روزگار گرفته افکار مرگ منو ول نمیکنه، ۳۰ سالمه، فوق لیسانس دارم، کار نبود برای رشتم در حال حاظر مفت خورو بی کارم ، بیرونم نمیرم چون کسیو و جاییم ندارم ، شهر غریب با یک عالمه دشمن ، همه هم ازمون متنفرند، لعنت ب همشون، دیگه خلاصه وار گفتم حوصله نیست همشو بگم ، شما بودید چی کار میکردید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الانم بروشده غیر مرتبط با رشته ت سر کاربرودر حد توانت کلاس های مختلف و باشگاه بروبه خودت برسحتی اگه ...
باشه عزیزم میرم ممنون از راهنماییت مرسی که هستی و تو تاپیکم اومدی ممنون برای راهکارهایی که همتون میدید ، خیلی هاتون با این ک همو ندیدیم اما هنوزم هستن انسان های خوبی که امیدواری میدید و مثله یک خواهر ودوست راهنمایی میکنید از همتون مچکرم🩷🙏😞
این که میگن شوهر کم شده، منظورشون اینه شوهر خوب و با اخلاق و پولدار کم شده…
تو فلج مغزی که با ۳۰ سال سن هنوز از بابات پول میگیری رو نمیگن😜😜😂😂
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اگه پول داری برو باشگاه،استخر،این ور اون ور دیگه ازدواج به قسمته به خدا چه زنا و میبینی که با خودت میگی این و کی میگرفت و چه دخترای خوبی که موندن زندگیت و ادامه بده ازدواجم یه قسمتشه همش که نیست.
سلام استارتر عزیز از رحمت خدا نا امید نباش خدا به لحظه لحظه ما واقف هست حکمتی پشتش هست ولی شما هم نباید دست از تلاش برداری ب ای رشته ات کار نیست ؟ برو تزریقات یاد بگیر درمانگاه کار کن دوره نسخه پیچی یا دستیاری دندانپزشکی رو بگذرون و کار پیدا کن به هر حال حتی شده با حقوق کم برو تو اجتماع یا اگه امکانش رو دارید محله تون رو عوض کنید عضو بسیج مسجد شو یا اگه دوست نداری تو مراسم های مذهبی شرکت کن اونی که قراره همسر شما بشه هم فعلا داره دنبال شما میگرده!