2777
2789
عنوان

چرا هیچ مردی منو نمیپسنده

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثله چی عزیزم ؟ بکم بیشتر راهنمایی کن عزیزم

نگاه کن تو الان میتونی کارشناشی ارشد یکی از رشته های شناور مثل علوم تربیتی یا روان شناسی رو بگیری و باهاش توی آزمون استخدامی آموزش و پرورش یا هرجای دیگه شرکت کنی

سخته ولی راهش اینه

کاربری دست دو نفره. 

شعور صفرحداقل امضاتو بردار

وا جوک بود تو یه کانال دیدم گفتم بذارم اینجا😐😐😐

درک صفر جنبه صفر

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
مثله چی عزیزم ؟ بکم بیشتر راهنمایی کن عزیزم

شما میگید کلی دشمن دارید اونا رو ول کن خودتون برخوردتون رو متواضع تر کنید خب با این نگرش که همه دشمننون هستن خودتون رو از مردم جدا نکنید

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

کیو میگی؟ من و میگی فلج مغزی؟

نه عزیزم با تو چیکار دارم

این تو یه کانال بود گذاشتم اینجا بخندی😐 داره پسرایی رو میگه که هیچی ندارن 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
چه مسخره ایی هستی تو :/

نمیدونم چرا کاربرای اینجا انقدر خودشونو میزنن به اون راه که چی بشه؟؟؟خدا شفاتون بده

بیشتر ببینید
فرق جوک و توهین رو نمیدونی مگه اسی دوستته که همچین حرف مزخرفی بهش میزنی

فلج مغزی منظورش پسراس نه دخترا😐

بیشتر ببینید
باشه عزیزم میرم ممنون از راهنماییت مرسی که هستی و تو تاپیکم اومدی ممنون برای راهکارهایی که همتون مید ...

فدات عزیزم

انشالله یه روز تاپیکتو ببینم که داری از حال خوبتو وتغییرات مثبت زندگیت میگی⚘💙