2777
2789

سلام خانوما 

به نیت ۴۰ نفرتون دعای جوشن کبیر دعای معراج دعای مجیر زیارت عاشورا و دعای علقمه میخونم 

و مطمعنم که خداوند اگر به صلاح تون باشه حاجت روا تون می‌کنه 

ممنون میشم در عوض نفری یک صلوات برای سلامتی جنینم بفرستید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امضامو ی نگاه بنداز خیرببینی..محتاج معجزه و دعاهستم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید

من من من من به خدااااا من

میشه دعا کنی کنکور قبول بشم همون رشته‌ای که میخوام؟ تو رو خداااا

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

برا ظهور امام زمان عج

حاجت مندی تمام اعضای نی نی سایت

و برا خونه دار شدن ما دعا کن 

برا حاجترواییت صلوات میفرستم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید

انشاالله کوچولوتون سالم و سلامت باشه 

من منتظر یه تماس مهمم و یه کار اداری دارم که ماه هاست درگیرم کرده 

خیلی التماس دعا دارم ♥️

برای سلامتی جنین شما ۱۰۰ تا صلوات میفرستم