2777
2789

دیشب یه بحث کوچیک داشتیم موقع خواب

بهش گفتم یک ساله ازدواج کردیم یه مسافرت نرفتیم 

گفت چون ماشین نداشتم شرایط نداشتم 

گفتم شرایط و پولشو داشتی ولی مگه حتما باید با ماشین رفت ، هواپیما و اتوبوس قطار

گفت من بدون ماشینم سختمه جایی برم ، ماشین بخریم میریم 

گفت اصن قبول ندارم حرفتو ، با هواپیما یا اتوبوس میریم

که یکم لحنش تند شد گف دارم میگم سختمه بدون ماشین ، ماشین نداشته باشم هیچ جا نمیرم و فلان

منم صدامو بردم بالا بغضم گرفت گفتم ماشینم داشته باشی پولم داشته باشی نمی‌بری مسافرت 

که شوهرم خسته بود دیروز اونم گفت باشه نمی‌برم بگیر بخواب 

منم برق خاموش کردم که آقا بعد دو دقیقه بیهوش شد اصن صدا خر پفش بلند شد 

منم خوابیدم امروز اصن فکرم درگیره 

هر چقدر به خودم میگم یه مسافرت چیزی نیست آدم هیچوقت نره چه دیر چه زود می‌ره انقد درگیری فکری و افسردگی ندارع که 

باز فکرم درگیر میشه هیچ‌کار نمیتونم بکنم

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

منم دقیقا همینم

خیلی خیلی بهم میریزم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست میگه بدون ماشین مسافرت نمیشه رفت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

منم مثل توام دست و دلم بکار نمیره

منم خیلی نشخوار فکری دارم ولی تهش به این نتیجه میرسم حیفه روزهامو با این حرفای الکی بگذرونم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

خب هرکسی مسافرت رو بایه چیزی میپسنده مثلا من خودم اصلا با ماشین و اتوبوس نمیتونم برم سفر 

منم سه سال و نیمه ازدواج کردم ماشین نداریم ولی دارم میبینم شرایط زندگیمو واسه همین نق نمیزنم به همسرم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

شما دچار خستگی روحی شدید ی روز تعطیلی ماشین برادری پدری کسی رو بگیرید برید خارج شهر یه جای سرسبز یکم حال و هواتون عوض شه 

بعدا سر فرصت از روی آرامش بدون غر حرف بزنید شرایط تور ها رو نگاه کنید 

نهایت اگر همسرتون موافقت نکردن خودتون با تور (اگر همسرتون با تور مختلط مشکل داره با تورهایی ک فقط خانما رو میبرن) ی مسافرت برید

بگو دهن سرویس یعنی جاهای دور و درست حسابی هیچ وقت نباید بریم. بگو من میخوام بریم ترکیه ماشین نمیشه اورد. اونجاها وسایل نقلیه عمومی عالیه

بگو میخوام برم جنوب ۱۴ ساعت راهه دیوونه ایم با ماشین بریم به عنوان مثال البته. شما انقدر وابسته ایشون نباش پاشو با خواهرت یا با دوستت یه سفر خوب برو کیش چشمش درمیاد ببینه توانایی آویزونش نیستی

منم مثل شمام

روحت نیاز داره از اون فضا و محیط دور بشی

اشکالی نداره مسافرت نمیتونین برین

حالا ی نصفه روز ماشین کسیو قرض بگیرین برین طبیعتی جایی ک سرسبز باشه نیست اطرافتون؟

ما اکثرا میریم ی منطقه هست مثل شمال سرسبزه کلا نیم‌ساعت فاصله داره باهامون

وقتایی ک اینطوری میشم ی ناهارمیریم بیرون اتیش روشن میکنیم و کلا تا غروب اونجاییم بعدش میام تخلیه شدم دیگ غر نمیزنم منو ببر مسافرت