2777
2789

تو رشته خودش ؟

رشته اش نرم افزاره خیلی هم استعداد داره ولی میگه ۳۴ سالم شده دیگ نمیصرفه بخونم ولی من میگم آدم مدرکش هم داشته باشع خوبه نه ؟ در کنار شغلش بخونه ادامه بده بنطرتون خوب نیست ؟ ارشد و دکتری ؟خودمم میخام ادامه بدم 

حداقل بچه هامون پدر مادر با سواد داشته باشن

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه میخواد مهاجرت کنه؟ جای مدرک دانشگاهی بهتره بره دوره ها و همایش هارو شرکت کنه

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

تو شغلش از لحاظ مالی تاثیر داره؟شوهر من ۳۸ سالشه تازه امسال بالاخره تونست برای کاردانی به کارشناسی ث ...

تاثیر رو نمی‌دونم فک نکنم ولی می‌تونه شغل بهتری پیدا کنه

مگه میخواد مهاجرت کنه؟ جای مدرک دانشگاهی بهتره بره دوره ها و همایش هارو شرکت کنه

اگه بره دانشگاه اونم در کنارش می‌ره اینجوری انگیزه ندارع 

شوهر من که گیر داده میخواد بره ارشد بخونه با کلی قسط و هنوز عروسی مونده البته میگه اول من میرم بعد ت ...

بزار بره خیلی تو آینده تاثیر داره 

اره بابا و مامان من با اینکه مدارکشون بالاست اما با سن 48 اما هنوز دارن میخونن ادامه میدنن

خیلی عالیه 

اگه بره دانشگاه اونم در کنارش می‌ره اینجوری انگیزه ندارع

والا دانشگاه های ایران چیز خاصی یاد نمیدن که بدرد بازار کار بخوره مگر اینکه دانشگاه تاپ باشه صنعتی شریف و امیر کبیر و تهران و اینا

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭