2777
2789
عنوان

پیامک های عجیب اصفهان ( بچه های اصفهان بیاین )

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 86 پست
خب اگه رفته بود که همه با تیشرت در سطح شهر نمیچرخیدن ! الان شما برو نظر یا همین سیتی سنتر . 80 درصد ...

اصفهان شهر مزخرفی شده متنفرم ازش

خدایا کشورم را از قحطی و خشکسالی در پناه خودت محفوظ بدار

جدیا شاید هی براشون پیام میاد اهمیت نمیدن بعد جریمه ها جمع میشه یا پول دارن هی میرن جریمه میدن ولی م ...

همین دوست من بنده خدا میگفت تو نظر اون شب اکثراااا دخترا بدون روسری بودن . مخصوصا تو خیابون جلفا همه دختر و پسر دور هم در حال سیگار کشیدن و این روند همیشه هست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی باشگاه خانمه یکم حجابش کم بود گفت چرا ولمون نمیکنن و فلان گفتم بابا دیگه آزادی بیشتر از این ما که هرجا میریم همه لختن نظر و انقلاب و... گفت برای من هی جریمه میاد پشت فرمون روسریم بیوفته منم گفتم چرا به اونا کاری ندارن تعجبیه

متاسفانه این طرح فقط داره توی اصفهان اجرا میشه

باورم نمیشه مسئولین اصفهان قبل از اینکه مصوبه عفاف و حجاب اجرایی بشه خودشون جلو جلو دارن تو اصفهان اجرا می کنن!!!!

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
تو مکان های شلوغ گردشگری عمومی چند نفرهستن نا محسوس عکس میگیرن بعد با اسکن عکس اطلاعات بدست میارن

الکی‌نگید

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
جدیا شاید هی براشون پیام میاد اهمیت نمیدن بعد جریمه ها جمع میشه یا پول دارن هی میرن جریمه میدن ولی م ...

موضوع اینه که برای طرف سو سابقه میشه تو ثنا . برای اش نخورده و دهن سوخته 

چند سال دیگه نسل های بعد چقدر بهمون میخندن و دلشون میسوزه برامون اونوقت هیچکدوم از ماها نیستیم

اره ان شاءالله اون زمان، امام زمان آمده و بچه هامون به اداهای ما هم میخندن و گریشون میگیره 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم عجل لولیک الفرج

بیشتر ببینید
الکی‌نگید

شما از کجا میدونید من الکی میگم؟  ما رشت هستیم تومیدون شهرداری که مرکز شهر دوباره حجاب بان هارو‌آوردن دیروز که رفته بودم دوتا دختر نوجون کنارم نشستن دقیقا همین موضوع براشون پیش اومده بود علتش اونا توضیح دادن 

توی باشگاه خانمه یکم حجابش کم بود گفت چرا ولمون نمیکنن و فلان گفتم بابا دیگه آزادی بیشتر از این ما ک ...

همین دیگه . اگه واسه اونا میفرستادن خب کسی اونجوری نمیومد دیگه. ولی الان 2 ساله اکثرا بدون روسری میان . من بیرون کت و دامن میبینم. تیشرت و شلوارک . اینا چرا نمیگیرن اسمس ؟ اگه وقعا کسی عکس میگیره با عرض پوزش خیلی ح...... هستن ! که ترو خشک و با هم میسوزونن

شما از کجا میدونید من الکی میگم؟ ما رشت هستیم تومیدون شهرداری که مرکز شهر دوباره حجاب بان هارو‌آورد ...

اصفهان خیلی پیشرفته تر شده . به نظر میاد دوربین هست جاهایی . البته تو خیابون نظر همیشه سرش یه گشت وایمیسته . نمیدونم کار اوناست یا چی . تو 4 باغ هم گشت هست 

همین دیگه . اگه واسه اونا میفرستادن خب کسی اونجوری نمیومد دیگه. ولی الان 2 ساله اکثرا بدون روسری میا ...

واقعا نباید اینطوری باشه، اگرم کسی حقش باشه جریمه بشه واقعا اونا هستن آدم شرمش میشه میره توی خیابون 

همه جاشون پیداست