کسی از بچه های اصفهان این پیامک های حجاب جدید و گرفته ؟؟؟ نه اونا که واسه ماشین میفرستن. یه سری پیامک جدیده که فقط میزنه شما پوشش قانونی و رعایت نکردین و اگه رعایت نکنید تحت پیگرد قانونی قرار میگیرید. و نه ادرسی میده نه هیچی و فک کنم همینطوری برای همه دارن میفرستن اینو. تو عید هم واسه مسافرا فرستادن خیلیییی
خودم کم حجاب نیستم ولی تو محله ای زندگی میکنم که اکثرا بی حجاب که هیچی با دامن کمی زیر زانو و بدون پوشش هست ولی ندیدم تا حالا کسی بهشون معترض بشه یا حتی بترسند .پس شاید رندوم برای بعضیا میفرستن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
نه ببین من یه دوستی دارم خیلی قرتیه. همه جا هم میره . ولی خطی که دستشه همراه اوله و به نام باباش. تاحالا براش اسمس نیومده . من چک کردم تمام دوستام و کسایی که این اسمس اومده براشون خط ایرانسل بودن و به نام خودشون . گویا ایرانسل داره همکاری میکنه با اینا
نه عزیزم غیر ممکنه الکی بفرستن .تا سه بار پیامک میاد .توجه نکنه دیگه جریمه میشه .گفتم بی حجاب زیاده از همه که عکس نمیگیرند.. دیگه رندوم ازشون عکس میگیرن
اصفهان ده سال پیش هم که من زندگی میکردم همینجوری بودخیلییییی گیر میدادنروزی نبود که تذکر بی حجابی ند ...
منم مدتی اصفهان زندگی کردم. واقعا خسته شده بودم. با اینکه از شهر کوچیکتری میومدم اصلا اینقد سخت گیری ندیده بودم.
بارها بخاطر برخوردهایی که باهام شد گریه کردم. هر کدوم از مردم عادی خودشون گشت ارشاد بودن
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤