2777
2789

من پدرومادرم جداشدن

و بچه طلاقم

رلم ک قراره ازدواج کنیم و داشتیم در مورد مسائل آینده صحبت میکردیم

ک بچه دار شدن یا نشدن علاقه داشتن به بچه یا نداشتن هم جز اونها بود 

برگشت بهم گف بچه نمیاریم اگرم بیاریم یدونه میاریم که بتونیم حمایتش کنیم فردا مثل من پدرومادر نداشته باشه اما یتیم باشه یا مثل تو بچه طلاق نشه

(داخل پرانتز بگم ک با پدرومادرش دوساله حرف نمیزنه )

راستش از این حرفش یه کم ناراحت شدم 

بنظرتون منظوری داشته یا بی منظور این حرفو زد؟؟

یکبار هم قبل اینکه این حرفو بزنه یه حرفی زد دقیقا یادم نیس برگشت گفت که الان پدرومادر تو وقتی نمیتونستن باهم زندگی کنن برای چی دوتا بچه هم آوردن و مهر بچه طلاق زدن روشون

اصلا برام مهم نبود این حرفهاش 

امشب اتفاقی بامادرم درمیون گذاشتم که خیلی ناراحت شد ، خواستم بدونم باید منم ناراحت میشدم خودمو زدم ب بیعاری؟؟

راستش نمیدونم قضیع چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید میخواد به عنوان عبرت یاد کنه اما حالیش نیست نباید پدر مادر شمارو مثال بزنه

یک بار خیلی جدی بگو من خوشم نمیاد بابت هرمسئله ای پدر مادر منو مثال بزنی و اسمی ازشون بیاری 

کاملا هم جدی بگو

نه ناراحتی نداره زیاد صحبتش اومده گفته مامانت بخاطر انتخاب خودش ناراحت شده و اگه خودت حس میکنی واقعا ...

یعنی قصد کوبوندن منو نداشته؟؟

من ناراحت نیستم بلاخره بخشی از حقیقت زندگیمه

اما مادرم ناراحت شد منم بخاطر ناراحتی مادرم ناراحت شدم

شاید میخواد به عنوان عبرت یاد کنه اما حالیش نیست نباید پدر مادر شمارو مثال بزنهیک بار خیلی جدی بگو م ...

همیشه نمیگه فقط اونبار گفت 

برای خودم مهم نیس چون یه حقیقته و من مسیرم ازشون جداس

جلوش از سختیات حرف نزن بعضی مردا جنبه ندارن حتی ممکنه تو زندگی هم تا یه چیزی پیش بیاد که حتی ربطی به این موضوعم نداشته باشه تو روت بزنه خیلی محکمم بهش بگو من و خواهر و برادرمم خدا رو شکر ادمای بدی نشدیم پس مشکلی با این قضیه ندارم و دوست ندارم اصلا کسی راجبش بهم حرفی بزنه

همیشه نمیگه فقط اونبار گفت برای خودم مهم نیس چون یه حقیقته و من مسیرم ازشون جداس

شاید به ظاهر مهم نباشه اما بعد از مدتی برات بولد میشه 

دقیقا مثل الان 

اگه مهم نبود تاپیکشو نمیزدی میرفتی مادرتو اروم میکردی 

اما اون گوشه ذهنت درگیر شده 

پس بهتره از اعصابت مراقبت کنی 

چون من خودم بچه طلاقم دارم اینا رو میگم

یعنی نخواسته منو تخریب کنه و بگه خلا داری؟؟

نه خیر تحت هیچ شرایطی همچین قصدی نداشتم باردار ها پاس خودمون پیش اومد درحالی که فقط نیت خیر دلسوزی داشتیم ولی یاد گرفتم خانوم ها روی نوشتار احساس هستند قبل اینکه بنویسیم ی دور میخونم جای چیز مورد داری ننوشته باشم سوءتفاهم نشه

کاربر آقا هستم
جلوش از سختیات حرف نزن بعضی مردا جنبه ندارن حتی ممکنه تو زندگی هم تا یه چیزی پیش بیاد که حتی ربطی به ...

بلاخره بخشی از حقیقت زندگیمه من بچه طلاقم و خیلی سختی کشیدم

هرچند چیزی از این سختی ها نگفتم بهش و نمیگم 

ولی خب من اگ بگم نگو فک میکنه ک ضعفه و میگه

درحالی ک ضعف من نیس