2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ولی قطعا برمیگرده پیش خودم ادم تو خیابون هزار تا چیز رو زمین ممکنه پیدا کنه شاید بعضیاش کنجکاوم ...

چه توجیحا

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

لطفاراهنمایی کنید، مردی قیافه خوبی نداره درکُل میشه گفت اصلاقیافه خوبی نداره. ولی خیلی دوست خانم دار ...

هنرشو خوب بلده

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اتفاقا بیشتر اونایی که مخ میزنن خیلی زیبا نیستنبخاطر همین همش خانوما میگن مگه من چی کم داشتم یه اصلا ...

نه خانم محترم اینجوری نیست ..هرکی زشت ببینه ناخودآگاه بدش میاد 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
مقایسه؟مگه چقدر بالاتری از زناشون؟

بالاتر نیستم 

اما خب پدیده مجاورت متاسفانه صورت گرفته 

یعنی هر روز مجبورم باهاشون ارتباط کاری بگیرم تا زمانی که کارم رو یاد بگیرم 

و تو روانشناسی میگند این پدیده مجاورت می تونه خدای ناکرده وابستگی بیاره 

حتی اون بیمارستان جدید هم بخوام برم کار کنم مدام کنار دست یک مرد دیگه هستم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اتفاقا همسرم بسیار زیبا وجذاب و خوش صحبت هست 

و اینکه نه تنها من که زنشو بلکه تمام همکاراش و فامیلاشون رو سرش قسم میخورن البته نه تنها در این مورد کلا خیلی انسان پاک و سالمی هست

حتی زنای متاهل هم مخشون زده میشه با مرد زیبا مهم اینه آدم شرافت و تعهد داشته باشه اگر اون لحظه به زحمت هایی ک زنت یا شوهرت کشیده برا زندگی به عشقی که خالصانه میده فکر کنی میبینی واقعا ارزش نداره 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم