2777
2789
استارتر با اجازه میگم این مورد که مطرح شد یک سوال برام پیش اومد من محیطم و بخشی که کار می کنم داخلش ...

سوالت خیلی عاقلانه‌ست و نشون می‌ده که هم شخصیت باوقاری داری هم دلسوزی و حرمت نگه می‌داری برای زندگی خودت و دیگران. واقعاً تحسین‌برانگیزه.

برای اینکه تو محیط کاری مرز حرفه‌ای حفظ بشه و کسی جذب نشه یا مقایسه‌ای شکل نگیره، چندتا نکته کاربردی هست که بهت کمک می‌کنه:

1. لباس ساده و پوشیده: پوشش حرفه‌ای و ساده یکی از مؤثرترین چیزهاست. نه جلب توجه، نه تنگ، نه پررنگ. پوششی که نشون بده اومدی برای کار، نه نمایش.
  2. رفتار محترمانه و متین: نه خیلی گرم، نه خیلی سرد. احترام‌آمیز و با فاصله، بدون شوخی‌های بی‌مورد یا صمیمیت غیرضروری.
  3. حفظ ارتباط صرفاً کاری: اگر کسی بخواد بحثی غیرکاری رو وسط بکشه، خیلی مؤدبانه مسیر رو برگردون سمت کار. مثلاً بگی: "ببخشید اجازه بدید این بخش رو یاد بگیرم، برام مهمه دقیق یاد بگیرم."
  4. از نگاه مستقیم طولانی اجتناب کن: نگاه حرفه‌ای داشته باش، ولی اگر حس کردی طرف مقابل نگاه غیرعادی داره، ارتباط چشمی رو محدود کن.
  5. از گفتن جزئیات زندگی شخصی پرهیز کن: لازم نیست بگی متأهلی یا مجردی، بچه‌داری یا نه. هر چی آدم را مرموزتر و حرفه‌ای‌تر نشون بده، جذابیت رو از دید دیگران کمتر می‌کنه.
  6. ذکر خدا توی دلت: همیشه یه ذکر ساده مثلاً "یاحفیظ" یا "یاعلی" یا هر چی که خودت دوست داری توی دلت باشه. باعث می‌شه حالت معنوی‌تری پیدا کنی و یه حجاب بین تو و نگاه‌های ناسالم بیفته.
  7. مرز فیزیکی و روانی رو حفظ کن: حتی تو پذیرش هم که مجبوری کنارشون باشی، یه مرز ذهنی برای خودت تصور کن، مثلاً بگی: «من اینجام برای یادگیری، نه هیچ 
الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردا همشون پا میدن با زنه دوست میشن اماهمسرشون رو دوست دارن و زندگیونم دوس دارن اما توی وجودشون ...

البته ما زنا هم تجربه های جدید رو دوست داریم و ترشح ادرنالین رو

بنابراین اگر انجام نمیدیم چیزی به اسم تعهد رو میشناسیم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

ربطی به زیبایی نداره چون پسر عمه متاهل من خیلی زیبا نیست و معتاده سنشم بالاس باورت نمیشه هیچی نداره بجز یه پژو ۴۰۵

حتی حقوق انچنانی هم نداره اما یه زنه عاشقششد و مخشو زد 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

درسته اما شاید تجربه شما از علم بنده بیشتر باشه🌹 و حقیقتا بنده فقط روی اختلالات کار می کنم روی موار ...

سنگین و متین باشید و حد و مرزهای اخلاقی رو تو رفتار و برخورد حفظ کنین مشکلی پیش نمیاد 

خودتون درگیر مرد متاهل و رفتاراش نکنین 

البته ما زنا هم تجربه های جدید رو دوست داریم و ترشح ادرنالین روبنابراین اگر انجام نمیدیم چیزی به اسم ...

شما انجام نمیدی فکرمیکنی همه مثل خودتون هستن 

خب یک سمت آقا هست و اونیکه باعث ترشح آدرنالین آقامیشه هم خانومه پس تعدادشون کم نیست فقط زرنگن لو نمیرن که م اقایون بدنام شن وگرنه هرچی هست بخاطر هم جنسهای خودمونه عاشق اینن برن تو زندگیهایی که میدونن طرف زن و بچه داره اما برن و اقابگه وای کاش تو همسرم بودی تو خیلی بهتری آخه بیشرف اونیکه تو زندگیته بی پولیه تورو کشیده و دردسرای تورو کشیده وقتی برای کشدن نازت نداره دیگه و اون خانوم هم کیف کنه که چقدر خوبم که ایجوری تعریف میکنه ازم در حالیکه شوهرم ازم تعریفی نمیکنه بابا شوهرت اخلاق گندتو میبینه بیس وچهار ساعتی سرت توگوشیه میبینه چرا نازتو بکشه اخه 

مجازی کلا زندگیهارو بهم ریخته 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

شما انجام نمیدی فکرمیکنی همه مثل خودتون هستن خب یک سمت آقا هست و اونیکه باعث ترشح آدرنالین آقامیشه ه ...

قبول دارم متأسفانه جوری شده یکی رو می‌خوان سختی بکشه اونیکی بیاد راحت کیف کنه و ناز کنه

واسه همینه میگن زن نباید به خودش سختی بده و باید پولای همسرشو تند تند خرج کنه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

درسته اما شاید تجربه شما از علم بنده بیشتر باشه🌹 و حقیقتا بنده فقط روی اختلالات کار می کنم روی موار ...

♥️💞🤍شکسته نفسی نکنید بالاخره بعد از اینهمه درس خوندن قطعا علم بر تجربه غلبه میکنه 

سوالت خیلی عاقلانه‌ست و نشون می‌ده که هم شخصیت باوقاری داری هم دلسوزی و حرمت نگه می‌داری برای زندگی ...

واقعا سپاس از لطف و راهنمایی های خیلی خوب و مفیدتون 🌹

الهی در پناه حق موفق باشید... 

و از نظر لطف شما هم سپاسگزارم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سنگین و متین باشید و حد و مرزهای اخلاقی رو تو رفتار و برخورد حفظ کنین مشکلی پیش نمیاد خودتون درگیر م ...

واقعا سپاس از لطف و راهنمایی تون بزرگوار 🙏🌸 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈