2777
2789

یه خواهر دارم دوسال بزرگتره ایلتس هشت گرفته و لیسانس هم گرفت پارسال سفت و سخت دنبال کارای رفتنش بود منم دلم رو صابون زده بودم حداقل مسیر برام اسون تر میشه هم کسیو دارم اونجا هم کمک میکنه راحت تر برم. حالا اونم هیچی پشیمون شده😐😂😂😂

رفته اینجا توی اموزشگاه زبان تدریس میکنه حقوق خوب بهش میدن کلا مهاجرت رو فراموش کرده. حالا بابام زمین گذاشته بود بفروشه برای خواهرم. شااانس منو میبینی. باید صبر کنم تا دو سه سال دیگه لیسانس بگیرم اونم بدون هیچ کمکی🤦🏻‍♀️

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت برو 

من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

چه کمکی مثلا؟

توام بگیر بعدا باهم برید 

یا تو تنها بری بهتره که

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

کمک نمیخواد من خودم دارم مکاتبه با اساتید شروع میکنم ایمل زدن

کدوم کشور مدنظرته

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

کدوم کشور مدنظرته

اول مقل همه امریکا 

بعد استرالیا 

چند تا اروپا هم ایمیل میزنم 

پلن همه همینه 

پلن اخرم المان ک تمکن مالی میخواد البته المان خوبه ولی زبانش افتضاحه

واقعا حس خوبی نگرفتم...

مگه خواهر بزرگتر قراره راه باز کن باشه برای باقی خواهر و برادرها که اونها راحتتر به رفاه برسن؟؟

اون نرفته... شما تلاش کن خودت بری

درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

فکر میکنی چرا خواهرت پشیمون شد یا چرا نتونست؟ چه مانعی سر راهش اومد؟

یه زمین گذاشته بودیم برای فروش که بفروشیم پولشو بدیم به خواهرم. همونموقع رکود شد فروش نرفت. حدودا یه سال گذشت خواهرمم توی این یه سال سرکار رفت و کلا دیگه مشغول شد و دربارش دیگه حرفی نزد. تازه با دوستش قرار بود باهم برن، اون همین چندماه پیش رفت انگلیس اینا باهم بزرگ شدن هرشبم باهم حرف میزنن ولی از قبل از رفتن دوستش هم سرد شده بود نسبت به مهاجرت 

چه کمکی مثلا؟توام بگیر بعدا باهم برید یا تو تنها بری بهتره که

چه بهتری داره اخه🥲 

واقعا حس خوبی نگرفتم...مگه خواهر بزرگتر قراره راه باز کن باشه برای باقی خواهر و برادرها که اونها راح ...

نه عزیزم راه باز کن منظورم نبود چون تهش منم باید همون مراحل رو طی کنم تا بتونم برم. بیشتر از این نظر منظورم بود که کسیو اونجا داشته باشم تنها و بی کس نباشم

نه عزیزم راه باز کن منظورم نبود چون تهش منم باید همون مراحل رو طی کنم تا بتونم برم. بیشتر از این نظر ...

آها ببخشید اگه ناراحتت کردم منظوری نداشتم

چون من خودم بچه ارشدم وظیفه منه که برای خواهر و برادرهام راه باز کنم برای همون

درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

آها ببخشید اگه ناراحتت کردم منظوری نداشتمچون من خودم بچه ارشدم وظیفه منه که برای خواهر و برادرهام را ...

نه فدات شم چرا ناراحت شم. اره میفهمم چی میگی

ولی واقعا برای مهاجرت هرکسی باید تمام مدارک رو خودش داشته باشه نهایت از تجربه بقیه بتونه استفاده کنه🥲 که اونم اینهمه پیج و اینا هست دارن میگن تجربه هاشونو