2777
2789
عنوان

امیدم به خواهرم بود که بره از ایران اونم فعلا هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 17 پست
اول مقل همه امریکا بعد استرالیا چند تا اروپا هم ایمیل میزنم پلن همه همینه پلن اخرم المان ک تمکن مالی ...

وای اره المان زبانش خیلی بده و چقدرم کشورش روی مدرک زبان المانی حساسه برای ویزا و کار. فکر میکنم یه اپشن مهم باشه. 

لا تاری هم ثبت نام کردی امسال؟ 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

وای اره المان زبانش خیلی بده و چقدرم کشورش روی مدرک زبان المانی حساسه برای ویزا و کار. فکر میکنم یه ...

بجه ها میگن اگ ویزای اف ۱ میخوای بری لاتا ری ننویسید 

نمیدونم چرا فک میکنم سفارت مشکل ایجاد میشه افیسر میفهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجه ها میگن اگ ویزای اف ۱ میخوای بری لاتا ری ننویسید نمیدونم چرا فک میکنم سفارت مشکل ایجاد میشه افیس ...

نشنیدم همچین چیزی تاحالا

حداقل پدرمادرت رو ثبت نام میکردی اگر زیر 21 هستی

حیفه از دستش بدی

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.