2777
2789
عنوان

چحوری از خدا بخوام که بهم بده ادما مذهبی و غیر مذهبی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه نیست من که نگفتم تو این مدت چه بلاها سرم اونده چقدر تهدیدم کردن چقدر از همه چی محرومم کردن چقدر ...

‌‌۹۰ درصدمون این روزها رو داشتیم

من تجربه خود.کشی تو ۱۶ سالگی هم دارم

ولی وقتی از این دوران میگذری حتی روت نمیشه به اون روزات فکر کنی و از خودت خجالت میکشی

تا ۲۰ صبر کن ، میبینی که  دنیات، خواسته هات، نیازهات و  همه چیز تغییر میکنه برات

نه نیست من که نگفتم تو این مدت چه بلاها سرم اونده چقدر تهدیدم کردن چقدر از همه چی محرومم کردن چقدر ...

دختر خوب 

من اگر دخترم 16سالش باشه اینجوری باشه درجا سکته میکنم 

وااالا 

اون پسر هوس باز بی عقل عقلتو زایل کرده  

ولش کن برو دنبال عشق وحالت  هیچی توش درنمیاد 

اول زندگیتون که بشه دشمن خونینت همین پسره میشه 

الان تو این سن و موقعیتی که فرصت خودساختگی و رشد روحی و روانیت هست ، و تنها باید در تکاپو و تلاش واسه ساختن آینده باشی،   آرامش رو در بی چاچوبی و سو استفاده ی هوا وهوس و نوسانات هورمونی جنس نر کردن میبینی.؟‌

دخترم شما فقط ۱۶ سال دارید 

یک لحظه چشم هات رو ببند فکر کن دقیقأ چیزی که خواستی انجام شد الان  دست تو دست هم رفتید خونه تون !

بعدش چی می شه ؟!!!

شما مصداق بارز کودک همسری هستید آخه دختر ۱۶ ساله شوهر می کنه ؟! شغل شما چیه ؟ سوادت چیه ؟ به علت سن ممنون زود باردار می سید در حالی که کودک هستید با تحصیل نداشته و نیمه کاره بلد نبودن مهارت های زناشویی آشپزی خانه‌داری و بچه داری باید انجام بدهی چشمت به دست عشقت باشه ( که احتمالا او هم بچه هست ) یک لقمه بندازه جلوت  بخوری !!! دو روز بعد هم می که من خر بودم بچه بودم می ره پی الواطی و شما می دونید با شغل و سواد نداشته و یک کودک بی گناه که مادرش می تونست خواهرش باشه !!!

شما چه توقعی دارید واقعأ ؟ 

زن یعنی زندگی